• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

çok güzeller cnm güle güle kullan bnde böyle şeyleri çok begniyorm ama mutfagm nasıl olur bilemedgim için almaya cesaret edemiyorum :1:

all canım yaa nolcakki :)
ben göz önünde olucak şeyleri beyaz almaya özen gösteriyorum :) sabunluğum kirli kaşıklığım beyaz mesela:1:

çok güzel cnm rabbim güle güle giymekyi nasip etsin bn balık düşünoyum nişanda toz pembe :1:

amin canım evet balıkta olabilir ama ben evin bahçesinde yapmak istiyorum balık olmaz gibi geldi tabi şu an fikrim bu çünkü nişan kışın olursa ya da bahçenin düzenini ayarlayamazsak başka yerde olur o zaman bende balık düşünüyorum ve farklı renk :)

bende inşallah sözümde minik kavanozlarda istemeyi simgelesin die kahve çekirdegi ve ufak kuş lokumu koyucam mıknatıslı yapıcam tabi üstünde ayrıntılar yazıck ama tam karar vermedim ne renk olucagnı çok heycanlıyım :21::52::1:

yapılmış kavanozlara bak renk renk bulabilirsin tercihinde yardımcı olur hangi rengin nasıl durduğunu görmüş olursun

nasılsın canım sen benim yüklediğim resme yorum yapmadın seninde fikrini almak istiyorum :)

Ay canim ben yaptim zannediyorum tlfndan giriyorum karisti heralde ozellikle renklere bayildim ama cicekler tek renk yerine mesela pembe mor olabilir elbisenin modeline bayildim tam bahceye uygun :16:

Ay canim ben yaptim zannediyorum tlfndan giriyorum karisti heralde ozellikle renklere bayildim ama cicekler tek renk yerine mesela pembe mor olabilir elbisenin modeline bayildim tam bahceye uygun :16:

çiçekleri koyarkenkarışık koyucam canım meselabir masanın ortasına iki açık iki koyu renk yada iki açık bir koyu-iki koyu bir açık diye koyarım diye düşündüm.Bende beğendim elbiseyi böyle uçuş uçuş olur bahçeye uygun beğenmene sevindim :)

Son düzenleme:
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim :9:
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor :16: benim için bol bol dua etin canlarım:16::21::78:

slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim :9:
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor :16: benim için bol bol dua etin canlarım:16::21::78:

neeeee seni istemeyemiiii geliyorlarrr nasıl karşıladılarrrr aaa ayrıntıları heyecanla bekliyorzzz:16:

çiçekleri koyarkenkarışık koyucam canım meselabir masanın ortasına iki açık iki koyu renk yada iki açık bir koyu-iki koyu bir açık diye koyarım diye düşündüm.Bende beğendim elbiseyi böyle uçuş uçuş olur bahçeye uygun beğenmene sevindim :)

Elbiseyi ck begendim tam ben diycektim ucus ucus bahcede ck guzel olur diye:)

Aaaa ck sevindimm ck az kalmisss nasl heyecan vardr smdi:)ayrintilari bekliyorz

bugünn çok güzel haberler aldım buda onlardan birii ayyy çok mutlu oldummmm:52::52::52:

Çok sevndm cnm gözün aydin darisi basimiza ayrintilari bekliyoruz :)

all canım yaa nolcakki :)
ben göz önünde olucak şeyleri beyaz almaya özen gösteriyorum :) sabunluğum kirli kaşıklığım beyaz mesela:1:

Hmm tm cnm bnde intrntten ceyizime tepsi 12ad cay tabagi fln aldım kargom bugün geldi tepsim ve 6 ad cay tabagm krlms çok üzgünüm sevgilimle aldk bde yenisini gonderrz dediler ama inşallah gönderirler :(

Son düzenleme:
amin canım evet balıkta olabilir ama ben evin bahçesinde yapmak istiyorum balık olmaz gibi geldi tabi şu an fikrim bu çünkü nişan kışın olursa ya da bahçenin düzenini ayarlayamazsak başka yerde olur o zaman bende balık düşünüyorum ve farklı renk :)

Hmm evt bahçe için çok güzel tercihler cnm :)

Hmm tm cnm bnde intrntten ceyizime tepsi 12ad cay tabagi fln aldım kargom bugün geldi tepsim ve 6 ad cay tabagm krlms çok üzgünüm sevgilimle aldk bde yenisini gonderrz dediler ama inşallah gönderirler :(

çok üzüldüm yaa hangi siteden almıştın ki canım biraz dikkat etsinler:47::47:

Back