Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

uygun bulursam alırım canım ama bulmak lazım işte hem o tarz elbiselerin uzun olması daha yüksek ihtimal kloş elbiseler daha mini kalıyor :)

denemek lazım bol bol aslında oyle nasıl durdugunu anlarız. ben bakıyorum bakıyorm ama denemedim daha sevgilimi bekliyorum denemek için

yasemin sevdiğine kavuşacaksın nasılsın heyecanlısındır :)

evet canım heyecanlıyım tabiki aslında mutluluk heyecan sevinç hasret ayy cok karısık duygular

cereeeeennnn sürahine ve masa ortüsüne bayıldım, bende eve giderken bakacagım anca inşallah kalmıştır da alırım bende hem saklama kabı hemde sürahiden

Ben denedim Gökmen'de beğendi ya o tarz üzerinden gideceğim artık o tarzlardan bol bol denerim yazın :)
Ayy çok güzel ya çabucak geçsin de kavuşun

Ben denedim Gökmen'de beğendi ya o tarz üzerinden gideceğim artık o tarzlardan bol bol denerim yazın :)
Ayy çok güzel ya çabucak geçsin de kavuşun

amin canım inşallah, benimkide resim gösterdim bir iki bu modelde ( askerde bile rahat yok ) begendi bakalım bende deneyince paylaşırım sizinle

kuzusum sen nerelerdesin yaaaa ses ver :44:

Selam bende geldim aranıza arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da
hoşgeldin aramızaa merak etme burda herşeye hemen karar verirsin
Memnun oldum bende balböceği işte çiçek çiçek gezerim
söz için neler yaptınız anlatın bi bakim ne alıp ne sattınız ?
söz yastığı kullanacağım hediye olarakda kendi yastığımın minyatürleri beyaz hasır mor tüller ile süslenmiş bir sepette misafirlere sunulacak
söz şerbeti olur
makas çatal bıçak ve bardakları süsliycem...
bugüne özel kapı süsü yapıcam..
sandalyelere ve kapı kollarına mor tül baglıycam
fotoğraflar için konuşma balonları ve çerçeve olucak
çocuklar için ayrıca renkli minik kovalarda çikolatala topları olucak yine mor tüller ile süslenicek
servisi açık büfe düşünüyorum beyaz bir örtü mor ortancalar mor peçeteler ve serpme mor boncuklar bi köşede bizim resmimiz
yastıklarımın sadece süslemesi kaldı :)
Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}
hoşgeldin canım inşallah istediğiniz olur :)

ayyy seninkisi baya tefaruatlıymış ya çok merak ettim ne zaman tarihiniz ? bana atarmısın o fotoğraflarını çok merak ettim
Yastık fotoğrafın var mı ?
Bende aynalı tepsi istiyorum fatih terimin kızının tepsisi var nette buse terim tepsi yazın çıkıo sade şık hoşuma gtti öle yapma planım var ama phalıya gelicek biraz

hediyelikler bunlar canım bu boyuttalar :) benim söz yastığımın aynısı olcak bu küçükler :) sözüde eylül ekim gibi düşünüyoruz :)

Eki Görüntüle 1042075 hediyelikler bunlar canım bu boyuttalar :) benim söz yastığımın aynısı olcak bu küçükler :) sözüde eylül ekim gibi düşünüyoruz :)

Ohh ne güzel erkencisn hazrlanmışın benim bi tepsim bile yok :))) Bnde nişanda yastık magnet dağıtıcam hedyelk. Servis tabklarınada butik söz kurabiyesi koyucam ama hiç kapı süsüvs... düşünmemiştimm iyi okdu öğrendiğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…