• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar :17::48::16:

gözün aydın canım darısı başımıza :81::81:

kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm :16:
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm
$2014-03-28-033.jpg $2014-03-28-034.jpg

bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum
$2014-03-21-009 (2).jpg $2014-03-28-037.jpg $2014-03-21-015.jpg

canım bence ikinci elbise güzel fiyatını daha uygun olarak bulabilirsin diye dusunuyorum hatta bende bulabilirim :):)

canım dun akşam bnede dusndum de 6 tane gunluk yeter misafirleere zaten takım cıkarılır, sonralarda zaten begendiğimiz seyler olcak ve alacagız :1:

bence cok hoş banyoda cok guzel olur :34:

uygun bulursam alırım canım ama bulmak lazım işte hem o tarz elbiselerin uzun olması daha yüksek ihtimal kloş elbiseler daha mini kalıyor :)

kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar :17::48::16:

çok sevindim inşallah babandan da onay alırsın :)

ikinci daha güzel canım onu beğendim ben ilki bana daha çok gelinliği andırdı bu japon style ın elbiselerine bayılıyorum ben yaa :16:

bende bende çok beğeniyorum :52:aslında alacağım tarz belli yani belden oturtmalı altı dalgalı model ama hem uygun hem güzel bulmalıyım ikinci sade zarif şık ama pahalı geldi inşallah uygun böyle bulabilirim

kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm :16:
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm
Eki Görüntüle 1041676 Eki Görüntüle 1041677

bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum
Eki Görüntüle 1041679 Eki Görüntüle 1041680 Eki Görüntüle 1041681

Cereennn hepsi çok güzeller ama sürahine bayıldııımmm güzel günlerde kullan :)

Selam bende geldim aranıza :52: arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da :50:

Selam bende geldim aranıza :52: arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da :50:

hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo :9:

saol canım benim :) sürahiyi 1o tl ye aldım her renginden vardı ama kırmızıdan vazgeçemiyorum :1:
bende kırmızı bordo çok seviyorum :)
hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo :9:
Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)
Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benim :1:

bende kırmızı bordo çok seviyorum :)

Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)

Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benim :1:

Memnun oldum bende balböceği işte çiçek çiçek gezerim :9:
söz için neler yaptınız anlatın bi bakim ne alıp ne sattınız ?

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

sende hoş geldiiinn hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah gönlünden geçen zamanda sözlenirsiniz :)

Back