- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok güzeller cnm güle güle kullan bnde böyle şeyleri çok begniyorm ama mutfagm nasıl olur bilemedgim için almaya cesaret edemiyorum
çok güzel cnm rabbim güle güle giymekyi nasip etsin bn balık düşünoyum nişanda toz pembe
bende inşallah sözümde minik kavanozlarda istemeyi simgelesin die kahve çekirdegi ve ufak kuş lokumu koyucam mıknatıslı yapıcam tabi üstünde ayrıntılar yazıck ama tam karar vermedim ne renk olucagnı çok heycanlıyım
Cok uyguna almissin canim ya12 tanesini 7 liraya almış canım annem
Gule gule kullan cnm.ben daha bimde hc byle seylere rastlamadim ya
Gunaydin canimm
nasılsın canım sen benim yüklediğim resme yorum yapmadın seninde fikrini almak istiyorum :)
Ay canim ben yaptim zannediyorum tlfndan giriyorum karisti heralde ozellikle renklere bayildim ama cicekler tek renk yerine mesela pembe mor olabilir elbisenin modeline bayildim tam bahceye uygun
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyorbenim için bol bol dua etin canlarım :78:
Cok uyguna almissin canim ya
Tesekkurler canim arada geliyo boyle seyler sansima gidip bakiyorum
çiçekleri koyarkenkarışık koyucam canım meselabir masanın ortasına iki açık iki koyu renk yada iki açık bir koyu-iki koyu bir açık diye koyarım diye düşündüm.Bende beğendim elbiseyi böyle uçuş uçuş olur bahçeye uygun beğenmene sevindim :)
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyorbenim için bol bol dua etin canlarım :78:
all canım yaa nolcakki :)
ben göz önünde olucak şeyleri beyaz almaya özen gösteriyorum :) sabunluğum kirli kaşıklığım beyaz mesela
amin canım evet balıkta olabilir ama ben evin bahçesinde yapmak istiyorum balık olmaz gibi geldi tabi şu an fikrim bu çünkü nişan kışın olursa ya da bahçenin düzenini ayarlayamazsak başka yerde olur o zaman bende balık düşünüyorum ve farklı renk :)
Hmm tm cnm bnde intrntten ceyizime tepsi 12ad cay tabagi fln aldım kargom bugün geldi tepsim ve 6 ad cay tabagm krlms çok üzgünüm sevgilimle aldk bde yenisini gonderrz dediler ama inşallah gönderirler
Bkiorum cnm bn kndm ypmayi dsnuorum ama kavnozlra sticker nasıl ypblrm fkrnz varmiyapılmış kavanozlara bak renk renk bulabilirsin tercihinde yardımcı olur hangi rengin nasıl durduğunu görmüş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?