• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ohh ne güzel erkencisn hazrlanmışın benim bi tepsim bile yok :))) Bnde nişanda yastık magnet dağıtıcam hedyelk. Servis tabklarınada butik söz kurabiyesi koyucam ama hiç kapı süsüvs... düşünmemiştimm iyi okdu öğrendiğim :)

evet bende butik kurabiye yaptırcam çok vaktimi almıycak şeyler ama güzel olucak :9:

$model81477_525-277.jpg buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:) $ici-sirli-porsiyon-guvec_64_.jpg 12 tane güveç kalıbım :) $60_buyuk_330x280_6lý mutfak havlu.jpg 6 lı bim havlularım :)

Son düzenleme:
$page.jpg
nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?

Eki Görüntüle 1042379
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
çok güzel olur :))
güle güle kullan çok güzeller :)

teşekkür ederim ederim canım :)

cereeeeennnn sürahine ve masa ortüsüne bayıldım, bende eve giderken bakacagım anca inşallah kalmıştır da alırım bende hem saklama kabı hemde sürahiden :1:
Tesekkurler canimm insallah sende bulursun :16:
Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak :52:

Super canimm simdiden hayirli olsun :1:

sevgili görümcem şu an whatsappdan yazıyoo şoktayım pek huyu değildir genelde arar:27:

Eki Görüntüle 1042379

çok güzel cnm rabbim güle güle giymekyi nasip etsin bn balık düşünoyum nişanda toz pembe :1:

bende inşallah sözümde minik kavanozlarda istemeyi simgelesin die kahve çekirdegi ve ufak kuş lokumu koyucam mıknatıslı yapıcam tabi üstünde ayrıntılar yazıck ama tam karar vermedim ne renk olucagnı çok heycanlıyım :21::52::1:

Back