- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
çok üzüldüm yaa hangi siteden almıştın ki canım biraz dikkat etsinler
İnstagramdan bi sayfadan aldm kargoda krlms sanrm ama çok üzüldüm cnku parasni bile zor ayarldk askmla çok bgnmstik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüldüm yaa hangi siteden almıştın ki canım biraz dikkat etsinler
İnstagramdan bi sayfadan aldm kargoda krlms sanrm ama çok üzüldüm cnku parasni bile zor ayarldk askmla çok bgnmstik
yenisi gelcekmiş işte canım üzülme :)
İnşallah cnm gelir haber veririm
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor benim için bol bol dua etin canlarım:78:
Elbiseyi ck begendim tam ben diycektim ucus ucus bahcede ck guzel olur diye:)
Hmm evt bahçe için çok güzel tercihler cnm :)
Eki Görüntüle 1043567 Eki Görüntüle 1043566 Eki Görüntüle 1043562 bugün ikeaya ugradıkda 17 parça saklama seti pizza kesici ve buz kalıbı aldırdım benimki pembe
17 parça saklama kabını kaça aldın ?
16 lira canım
güle güle kullan çok beğendim :)
nasıl bişey merak ettim
teşekkürler sizin beğenmeniz beni çok mutlu etti hepinizden olumlu yorum aldım :)
Arkadaşmz minyatür yastk yapickti ve şuan etamn fln görünce yeni bi fikir geldi aklima etamnden mini yatklr yapicm üzerine ismimizi yazicam nakisla tarihi fln a4 karta belli olunca yazrm arkasna mknats yapstricm buz dolabna fln assinlar die sizce mini kavanozlarmi daha guzl olur mini yastkmi fikrinizi söylersenz çok sevnrim :)
Hmm tm cnm bnde intrntten ceyizime tepsi 12ad cay tabagi fln aldım kargom bugün geldi tepsim ve 6 ad cay tabagm krlms çok üzgünüm sevgilimle aldk bde yenisini gonderrz dediler ama inşallah gönderirler
Eki Görüntüle 1043567 Eki Görüntüle 1043566 Eki Görüntüle 1043562 bugün ikeaya ugradıkda 17 parça saklama seti pizza kesici ve buz kalıbı aldırdım benimki pembe
Polyester güllü pembe tepsi yazarsan cikar cnm neyaeki kirilanlarn parasini iade yaptılar tekrar gonderblrz dedi kadın ama yine kirlrsa die iade aldm parami