• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$HJ2183L-1.jpg Eki Görüntüle 1043566 Eki Görüntüle 1043562 bugün ikeaya ugradıkda 17 parça saklama seti pizza kesici ve buz kalıbı aldırdım benimki pembe:32:

Son düzenleme:
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim :9:
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyor :16: benim için bol bol dua etin canlarım:16::21::78:

pazartesi mi uuu süper çok güzel inşallah harika sorunsuz atlatırsın canım :)

Arkadaşmz minyatür yastk yapickti ve şuan etamn fln görünce yeni bi fikir geldi aklima etamnden mini yatklr yapicm üzerine ismimizi yazicam nakisla tarihi fln a4 karta belli olunca yazrm arkasna mknats yapstricm buz dolabna fln assinlar die sizce mini kavanozlarmi daha guzl olur mini yastkmi fikrinizi söylersenz çok sevnrim :)

Arkadaşmz minyatür yastk yapickti ve şuan etamn fln görünce yeni bi fikir geldi aklima etamnden mini yatklr yapicm üzerine ismimizi yazicam nakisla tarihi fln a4 karta belli olunca yazrm arkasna mknats yapstricm buz dolabna fln assinlar die sizce mini kavanozlarmi daha guzl olur mini yastkmi fikrinizi söylersenz çok sevnrim :)

benim yastıklardan önceki fikrim mantar tıpalı şişelerdi canım ondan vazgeçtim :)
mor ve beyaz boncuklar buldum evde onlarıda kullanıcam sanırım :)
bide yastıkların içine biraz lavanta yada koku vericek başka bişey koyucam hala uçları dikilmedi:9:

Back