Hoşbuldum canııım,sende hoş geldiiinn hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah gönlünden geçen zamanda sözlenirsiniz :)
inşAllah inşAllaaaaah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canııım,sende hoş geldiiinn hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah gönlünden geçen zamanda sözlenirsiniz :)
uygun bulursam alırım canım ama bulmak lazım işte hem o tarz elbiselerin uzun olması daha yüksek ihtimal kloş elbiseler daha mini kalıyor :)
yasemin sevdiğine kavuşacaksın nasılsın heyecanlısındır :)
kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm
Eki Görüntüle 1041676 Eki Görüntüle 1041677
bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum
Eki Görüntüle 1041679 Eki Görüntüle 1041680 Eki Görüntüle 1041681
denemek lazım bol bol aslında oyle nasıl durdugunu anlarız. ben bakıyorum bakıyorm ama denemedim daha sevgilimi bekliyorum denemek için
evet canım heyecanlıyım tabiki aslında mutluluk heyecan sevinç hasret ayy cok karısık duygular
Ben denedim Gökmen'de beğendi ya o tarz üzerinden gideceğim artık o tarzlardan bol bol denerim yazın :)
Ayy çok güzel ya çabucak geçsin de kavuşun
amin canım inşallah, benimkide resim gösterdim bir iki bu modelde ( askerde bile rahat yok ) begendi bakalım bende deneyince paylaşırım sizinle
Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak
ne güzel bir haber bu, inşallah hayırlsııyla alırsın canım yaza da gezersiniz bol bol
Yine geziyoruz ama Gökmen'in elinden arabayı almayı düşünüyorum ehliyetim olunca artık yanımda o otursun ben kullanacağım
canım ben sana nişan tarihi yazmış mıydım unutmuşum herhalde bir de biz tarihe karar vermedik sadece 2015 :)
yer değiştirin biraz ddimi
yazmısın sanırım canım yoksa eklemezdim düzenlerim bidaki eklememdee. nişanı 2015 mi yapim
bende örüyorum kendi elimle canım mersizeden renkli çok güzel oldu benimkide servisde ördüm masa için bardak atlıgı falan
senin sarı bardaklara ve baykusa bayıldım nereden aldın onları güle güle kullan bende a101 den aldım gecen gittim
çok sevindim inşallah babandan da onay alırsın :)
hoşgeldin aramızaa merak etme burda herşeye hemen karar verirsinSelam bende geldim aranıza arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da
söz yastığı kullanacağım hediye olarakda kendi yastığımın minyatürleri beyaz hasır mor tüller ile süslenmiş bir sepette misafirlere sunulacakMemnun oldum bende balböceği işte çiçek çiçek gezerim
söz için neler yaptınız anlatın bi bakim ne alıp ne sattınız ?
hoşgeldin canım inşallah istediğiniz olur :)Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}
hoşgeldin aramızaa merak etme burda herşeye hemen karar verirsin
söz yastığı kullanacağım hediye olarakda kendi yastığımın minyatürleri beyaz hasır mor tüller ile süslenmiş bir sepette misafirlere sunulacak
söz şerbeti olur
makas çatal bıçak ve bardakları süsliycem...
bugüne özel kapı süsü yapıcam..
sandalyelere ve kapı kollarına mor tül baglıycam
fotoğraflar için konuşma balonları ve çerçeve olucak
çocuklar için ayrıca renkli minik kovalarda çikolatala topları olucak yine mor tüller ile süslenicek
servisi açık büfe düşünüyorum beyaz bir örtü mor ortancalar mor peçeteler ve serpme mor boncuklar bi köşede bizim resmimiz
yastıklarımın sadece süslemesi kaldı :)
hoşgeldin canım inşallah istediğiniz olur :)
ayyy seninkisi baya tefaruatlıymış ya çok merak ettim ne zaman tarihiniz ? bana atarmısın o fotoğraflarını çok merak ettim
Yastık fotoğrafın var mı ?
Bende aynalı tepsi istiyorum fatih terimin kızının tepsisi var nette buse terim tepsi yazın çıkıo sade şık hoşuma gtti öle yapma planım var ama phalıya gelicek biraz
Eki Görüntüle 1042075 hediyelikler bunlar canım bu boyuttalar :) benim söz yastığımın aynısı olcak bu küçükler :) sözüde eylül ekim gibi düşünüyoruz :)