- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım hadi hayırısı bakalım bu yaz çogumuzun işleri belirlencek bakalım bende agustosu iple çekiyorum
canım seninde 25 günün kalmış Allahım tez zamanda kavuştursunnnnn
benim huyum işteaaa evet ev dergileri almak çok mantıklı aslında
haklısın Ceren aynı olmasına gerek yok günlük 6 lı kalsın ben Gökmen ve bana özel ikili takımlar yapayım kahvaltı için balık için vs. 6 kişi ve az gelirse günlük çıkarırım fazla olursa misafir artık öyle yaparım istersem sonra 12 li alırım gerek duyarsam.İnşallah gönlümdeki elbiseyi bulurum :)
teşekkür ederim canım seninde listen baya kabarık bende çogu şeyin resmini bulamadım koymadım oyuzden
kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar
her aldığımın resmini çekmemişim.şimdi her aldığımı çekiyorum çnkü elinde liste bile olsa insan görmek istiyo liste kalabalıklaştıkça unutmaya başlıyorm nasl birşeydi aldım diye.
birde kayınvalidemde var çeyizler oda yapıyo:)
AMİNNNNNNinşallah istedgimiz gibi olur herşey canım
ayyy evet az kaldı sagol canım amin
her aldığımın resmini çekmemişim.şimdi her aldığımı çekiyorum çnkü elinde liste bile olsa insan görmek istiyo liste kalabalıklaştıkça unutmaya başlıyorm nasl birşeydi aldım diye.
birde kayınvalidemde var çeyizler oda yapıyo:)
aa çok güzel bi haber. sevgilinin ailesinin bylesine destek olması çok iyi. babanda ikna oldumu herşey daha güzel olr :)
günaydınn ayyy haftanın son iş günü
benim telefonum aldıklarımın resmiyle dolu
AMİNNNNNN
Bende aldıkca çekiyordum ama şuan hiç hatırlamıyorum kolilerr yıgılıyor odama benim kaynana biraz hayırsız
bnmde evin heryerinden çeyiz çıkacak artık:)
kayınvalidemin yaptıklarından bildiğim yaklaşık 24 tane havlu oyalamış hala daha devam ediyor. salon örtü seti yapmış.saten nevresim takımı ve masa örtüsü. yatak örtüsü. bildiklerim bnlar
yengemde 12 li havlu yapıyor. bnde havlu için kenarlarına kanaviçe ve dantel gbi yapmayı düşündüğüm şeyler var. bu gidişle havlu hediye edicem gelenlere:)))))
Bence gomlek beyaz olsun diger hersey siyah olsun.gomlekte siyah olrsa cok siyah siyah olcak.bnce gomlekle bi aciklik gelsin derim ben:)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...biye-balo-dugun-108586688#product-information
kızlar bu elbise nasııll ? :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...gun-kina-elbise-108523326#product-information bu da öndeki fiyonk olmasa çok zarif ama pahalı bir elbise :)
ohh negüzel canım benim kendimden ve annemden başka yapnım yok kıymetlerini bil
tamam canım diğer arkadaşlar da öyle dedi gömlek beyaz olacak o zaman teşekkür ederim fikirleriniz için :)