• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

haklısın Ceren aynı olmasına gerek yok günlük 6 lı kalsın ben Gökmen ve bana özel ikili takımlar yapayım kahvaltı için balık için vs. 6 kişi ve az gelirse günlük çıkarırım fazla olursa misafir artık öyle yaparım istersem sonra 12 li alırım gerek duyarsam.İnşallah gönlümdeki elbiseyi bulurum :)

ben emreyle bnm için 2li kullanacağım çok fazla şey yapıyorm. hatta dalga konusu bile olmuştum ilk başlarda size gelrken kendi tabaklarımızı getirelim falan diye:)))

teşekkür ederim canım seninde listen baya kabarık bende çogu şeyin resmini bulamadım koymadım oyuzden :1:

her aldığımın resmini çekmemişim.şimdi her aldığımı çekiyorum çnkü elinde liste bile olsa insan görmek istiyo liste kalabalıklaştıkça unutmaya başlıyorm nasl birşeydi aldım diye.
birde kayınvalidemde var çeyizler oda yapıyo:)

kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar :17::48::16:

aa çok güzel bi haber. sevgilinin ailesinin bylesine destek olması çok iyi. babanda ikna oldumu herşey daha güzel olr :)

her aldığımın resmini çekmemişim.şimdi her aldığımı çekiyorum çnkü elinde liste bile olsa insan görmek istiyo liste kalabalıklaştıkça unutmaya başlıyorm nasl birşeydi aldım diye.

benim telefonum aldıklarımın resmiyle dolu:1:

inşallah istedgimiz gibi olur herşey canım :21:
AMİNNNNNN:nazar::nazar:

ayyy evet az kaldı :1::1::1: sagol canım amin

:nazar::nazar:

Bende aldıkca çekiyordum ama şuan hiç hatırlamıyorum kolilerr yıgılıyor odama:1: benim kaynana biraz hayırsız :1:

$Adsýz.png

arada hatırlatma amaçlı paylaşacağım kızlarr:16:

AMİNNNNNN:nazar::nazar:

:nazar::nazar:

Bende aldıkca çekiyordum ama şuan hiç hatırlamıyorum kolilerr yıgılıyor odama:1: benim kaynana biraz hayırsız :1:

bnmde evin heryerinden çeyiz çıkacak artık:)
kayınvalidemin yaptıklarından bildiğim yaklaşık 24 tane havlu oyalamış hala daha devam ediyor. salon örtü seti yapmış.saten nevresim takımı ve masa örtüsü. yatak örtüsü. bildiklerim bnlar;)
yengemde 12 li havlu yapıyor. bnde havlu için kenarlarına kanaviçe ve dantel gbi yapmayı düşündüğüm şeyler var. bu gidişle havlu hediye edicem gelenlere:)))))

bnmde evin heryerinden çeyiz çıkacak artık:)
kayınvalidemin yaptıklarından bildiğim yaklaşık 24 tane havlu oyalamış hala daha devam ediyor. salon örtü seti yapmış.saten nevresim takımı ve masa örtüsü. yatak örtüsü. bildiklerim bnlar;)
yengemde 12 li havlu yapıyor. bnde havlu için kenarlarına kanaviçe ve dantel gbi yapmayı düşündüğüm şeyler var. bu gidişle havlu hediye edicem gelenlere:)))))

ohh negüzel canım benim kendimden ve annemden başka yapnım yok kıymetlerini bil :1:

Bence gomlek beyaz olsun diger hersey siyah olsun.gomlekte siyah olrsa cok siyah siyah olcak.bnce gomlekle bi aciklik gelsin derim ben:)

tamam canım diğer arkadaşlar da öyle dedi gömlek beyaz olacak o zaman teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Back