kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar
gözün aydın canım darısı başımıza :81::81:
canım bence ikinci elbise güzel fiyatını daha uygun olarak bulabilirsin diye dusunuyorum hatta bende bulabilirim :):)
canım dun akşam bnede dusndum de 6 tane gunluk yeter misafirleere zaten takım cıkarılır, sonralarda zaten begendiğimiz seyler olcak ve alacagız
bence cok hoş banyoda cok guzel olur
kızlar hayırlı haberlerim var sevgilim ailesiyle konuşmuş ailesi maddiyatı takmayın inşallah merve bizim kızımız demişler bu yaz Allahın izniyle gelicekler İnşallah babamda ikna olur cok mutluyum duanızı bekliyorum kızlar
cok sevindim canım, ,ailesinin boyle dusunmesi cok guzel, babanıda ikna edersin inşallah ve gönlunuzce olur hersey, yaazzzz geeelllsiiiinnnnn ::):):):):)
ben emreyle bnm için 2li kullanacağım çok fazla şey yapıyorm. hatta dalga konusu bile olmuştum ilk başlarda size gelrken kendi tabaklarımızı getirelim falan diye:)))
ikinci daha güzel canım onu beğendim ben ilki bana daha çok gelinliği andırdı bu japon style ın elbiselerine bayılıyorum ben yaa
kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm
Eki Görüntüle 1041676 Eki Görüntüle 1041677
bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum
Eki Görüntüle 1041679 Eki Görüntüle 1041680 Eki Görüntüle 1041681
Cereennn hepsi çok güzeller ama sürahine bayıldııımmm güzel günlerde kullan :)
Selam bende geldim aranızaarada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da
hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo
hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo
bende kırmızı bordo çok seviyorum :)saol canım benim :) sürahiyi 1o tl ye aldım her renginden vardı ama kırmızıdan vazgeçemiyorum
Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo
Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benimSelam bende geldim aranızaarada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
bende kırmızı bordo çok seviyorum :)
Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)
Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benim
Selam bende geldim aranızaarada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693198 burada benim yaptığım hazırlıklar var fikir olabilir zaten 3 tane şey yaptım onun dışında arkadaşlardan da bir sürü fikirler ortaya çıkıyor sende beğendiklerini yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?