Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm

bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum

uygun bulursam alırım canım ama bulmak lazım işte hem o tarz elbiselerin uzun olması daha yüksek ihtimal kloş elbiseler daha mini kalıyor :)

çok sevindim inşallah babandan da onay alırsın :)

ben emreyle bnm için 2li kullanacağım çok fazla şey yapıyorm. hatta dalga konusu bile olmuştum ilk başlarda size gelrken kendi tabaklarımızı getirelim falan diye:)))

sizler içinde tabaklarım var bunlar bize özel dersin sende :)

ikinci daha güzel canım onu beğendim ben ilki bana daha çok gelinliği andırdı bu japon style ın elbiselerine bayılıyorum ben yaa

bende bende çok beğeniyorum aslında alacağım tarz belli yani belden oturtmalı altı dalgalı model ama hem uygun hem güzel bulmalıyım ikinci sade zarif şık ama pahalı geldi inşallah uygun böyle bulabilirim

Cereennn hepsi çok güzeller ama sürahine bayıldııımmm güzel günlerde kullan :)

Selam bende geldim aranıza arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da

Selam bende geldim aranıza arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .

hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo

saol canım benim :) sürahiyi 1o tl ye aldım her renginden vardı ama kırmızıdan vazgeçemiyorum
bende kırmızı bordo çok seviyorum :)
hoşgeldinn canım :) merak etme el birliğiyle yetiştiririz seni özellikle söz hazırlıkları işine özge bakıyo
Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)
Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benim

bende kırmızı bordo çok seviyorum :)

Yaptıklarımdan sonra başka bir şey yapmadım kiii :)

Hoş geldin merak etme her türlü yetişirsin geç kalmadın :) Bu arada Özge benim

Memnun oldum bende balböceği işte çiçek çiçek gezerim
söz için neler yaptınız anlatın bi bakim ne alıp ne sattınız ?

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

sende hoş geldiiinn hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah gönlünden geçen zamanda sözlenirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…