bende yazarken şok oldum ama yavas yavas alınca hiçte gözde büyücek kadar değil canım :)Masallah bayag liste uzamis gtmiss ohh ohh dolsun tassin:))
sebze kurutucuya ihtiyaç duymadım canım ama french press i iyi hatırlattın bide meyve soyacağını yazmamışım senin listende cok güzel olmuş :)sadece sebze kurutucu ve french press göremedim canım bende yazarım listemi
teşekkürler canım :) bence benim gibi yapabilirsin ben 6lı takımı baska tarz diğer 6lısını baska tarz istiyorum mesela birisi balık günleri için bi konsept olabilir 2 takımında aynı olucak diye bi şart yok sıkıldıkça değiştirirsin cok kalabalık misafirede misafir takımını çıkartırsın zatenYemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)
aldıkların listene bayıldım canım tam senlik cicili biciliBenm ceyiz listesinin maddeleri cok asti kendini:))bnde bi ara yazarimm:)
Hangi bölümde okuyordun Ceren? ve Erasmus'a nereye gideceksin? Ben de gitmek istemiştim ama erkek arkadaşımı bırakamadım (o benim yanıma gelmek için üniversiteyi bırakıp tekrar sınava girmişti) içimde kalmadı da değil hani ama hayırlısı [/QUOTE]
güzel sanatlar resim bölümündeyim canım bizde erasmus işinden vazgeçmiştik ama benimki birikim için work and travel a gidicem diyince bende yeniden dönüş yaptım şimdilik sınava hazırlanıyorum ama ispanya istiyorum inşallah olur
evet canım az kaldı, inşallah canım gecsn gecsin
listen bnce guzel canım kopya bile cekebiliim yani
zaman geçsinde sevenler kavuşsun senin listenide bekliyorum canım :)
bende bugun meraktan uğradım A101 e tepsilerden eser kalmamıştı canım alabildiğine sevindim güle güle kullangünaydınnn artıkkk baykuşlu tepsim var :)
bende bekleyenlerdenim canım çeyiz işinin beklemeyi kolaylaştırdığına inanıyorum o yüzden kaptırdım kendimicanm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...biye-balo-dugun-108586688#product-information
kızlar bu elbise nasııll ? :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...gun-kina-elbise-108523326#product-information bu da öndeki fiyonk olmasa çok zarif ama pahalı bir elbise :)
tam senin tarzın canım piyasada bunların benzerlerini uygun fiyata bulabilirsin çarşıyı alt üst etmen lazım tabi