Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben emreyle bnm için 2li kullanacağım çok fazla şey yapıyorm. hatta dalga konusu bile olmuştum ilk başlarda size gelrken kendi tabaklarımızı getirelim falan diye:)))

teşekkür ederim canım seninde listen baya kabarık bende çogu şeyin resmini bulamadım koymadım oyuzden

her aldığımın resmini çekmemişim.şimdi her aldığımı çekiyorum çnkü elinde liste bile olsa insan görmek istiyo liste kalabalıklaştıkça unutmaya başlıyorm nasl birşeydi aldım diye.
birde kayınvalidemde var çeyizler oda yapıyo:)

aa çok güzel bi haber. sevgilinin ailesinin bylesine destek olması çok iyi. babanda ikna oldumu herşey daha güzel olr :)

benim telefonum aldıklarımın resmiyle dolu

inşallah istedgimiz gibi olur herşey canım
AMİNNNNNN

ayyy evet az kaldı sagol canım amin

Bende aldıkca çekiyordum ama şuan hiç hatırlamıyorum kolilerr yıgılıyor odama benim kaynana biraz hayırsız

AMİNNNNNN

Bende aldıkca çekiyordum ama şuan hiç hatırlamıyorum kolilerr yıgılıyor odama benim kaynana biraz hayırsız

bnmde evin heryerinden çeyiz çıkacak artık:)
kayınvalidemin yaptıklarından bildiğim yaklaşık 24 tane havlu oyalamış hala daha devam ediyor. salon örtü seti yapmış.saten nevresim takımı ve masa örtüsü. yatak örtüsü. bildiklerim bnlar
yengemde 12 li havlu yapıyor. bnde havlu için kenarlarına kanaviçe ve dantel gbi yapmayı düşündüğüm şeyler var. bu gidişle havlu hediye edicem gelenlere:)))))

ohh negüzel canım benim kendimden ve annemden başka yapnım yok kıymetlerini bil

Bence gomlek beyaz olsun diger hersey siyah olsun.gomlekte siyah olrsa cok siyah siyah olcak.bnce gomlekle bi aciklik gelsin derim ben:)

tamam canım diğer arkadaşlar da öyle dedi gömlek beyaz olacak o zaman teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…