Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar size bir haberim var

ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda

Canlar Merhaba

Bende aranıza katılabilirmiyim Bizim sözümüz bu yazın olcak inşallah :) Umarım hersey istedgmz gbi olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne guzel, cok sevindim tarihler hep geri aliniyor =)

Sizce o elbiseyle saclarimi nasil yaptirabilirim? Makyaj, taki ve oje nasil olmali =D

hoşgeldin canım, inşallah gönlunce olur hersey kendinden bahseder misin biraz

Hosgeldin, kendini tanitir misin biraz? =)

Tekrar Merhaba Kızlar

Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe

Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu 2.5 yıldır beraberiz ama

Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

aylar yıllar derken, siz neyi bekliyordunuz ve ne zamn dusunuyordunuz canım, kusura bakma hatırlayamadım da yazmıssındır aslında :44:

yazdım tabi

denizcilik okuyor benımkı canım aslında nasipse bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması lazım bu süre içinde de söz yapmak pek mümkün gözükmüyor : okul bitince söz olur anca sonra kısa dönem askerlik falan

allah nasip ederse tabi şu anda planlar bu yönde aslında beklemekten yoruldum bir an önce olsun istiyorum ama şartlar elvermiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

yani uzun ilşkilerin hep aynı bekleyişi ve zamanın daha cokk cabuk gecmesini isteyişi, inşallah gönlunce olur tatlım, bende okul bekledim simdi askerlik bekliyorum ..... ama sizin en azından askerden once olma durumuz var o guzel işte

Dağınık topuz, sarkmayan daha küçük küpeler, bileklik yeterli olur bence takı olarak,

Küpe ve bileklik siyah mi olsa ki ya cok kararsiz kaldim =D sagol canim ben de daginik topuz dusunuyorum bakalim =)

Amin, İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz =) hepimiz okul askerlik bekliyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…