• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Eki Görüntüle 1022366
Ben bu şekilde bir saç modeli düşündüm tercihe göre önü daha toplu olabilir canım.Küpe içinse azıcık sarkan ya da hiç sarkmayan hafif pırıltılı bir küpe kullanabilirsin bileklik konusunda bilmiyorum :)

bende iyiyim canım :)

aminn.Bende iyiyim canım da içim burkuldu biraz annem azıcık babama alttan alttan konuları açınca işte kızlar artık büyüdü bir şeyler olabilir vs gibi babam evet büyüdüler ama ne bileyim falan diye konuşmuşlar hani üzülmüş sanki babam bir garip oldum :(

canım babalar için hep bu durum garip gelir bence, inanmak istemezler, kıskanırlar, ben oyle düşünüyorum yani, benim babam duydugunda da oyle oldu :9: ama simdi normal mesela, konu gecince pek bişey demiyor, ama o zman yine biraz tavır yapabilir diye dusunuyorum, senin babandaki durumda oyle bnce sıkma canını tatlım :20:

canım babalar için hep bu durum garip gelir bence, inanmak istemezler, kıskanırlar, ben oyle düşünüyorum yani, benim babam duydugunda da oyle oldu :9: ama simdi normal mesela, konu gecince pek bişey demiyor, ama o zman yine biraz tavır yapabilir diye dusunuyorum, senin babandaki durumda oyle bnce sıkma canını tatlım :20:

yok canım canım sıkılmadı ama burkulması beni de burktu diyeyim yoksa zaten dünden razı kabul etmeyecekler sonuçta onlarda bizim iyiliğimizi istiyorlar ama bende garip oldum öyle olunca

evet hayırlıısı :21::21:

oo ben neler diyorum benimkine aynen millet çoluğa çocuğa karıştı , arkadaşlarım hep evlendiii , şimdi çocuğumuz kreşe başlamıştı , benim o zamana kadar yaşım geçer , bu yaz sözü yapalımmm falan diye başının etini yiyorum :60:

zaman gectikçe isi sakaya vurduk iyice :1: oda bazen bana sende beni yaslandırdın der gencliğim boyle geciyor diye :1:

sözlülükle hayatı yaşayamamanın alakası yok ki hatta ben daha çok güzel geçeceğine inanıyorum :)
Ama neyse ki sevgilin şaka yapıyormuş :)

yok sözlülük için değil evlilik için diyor takılıcam falan :41::9::9:

öyle tabiki o günleri görürürz inşallah :16::16:

zaman gectikçe isi sakaya vurduk iyice :1: oda bazen bana sende beni yaslandırdın der gencliğim boyle geciyor diye :1:

ahahah evet :9::9: benimki de ilk zamanlarımızdan bahsederken o zamanlar gençtik tabi diyorr :60:

Benimki yeter artik bence ayrilalim biz diyor en agiri =D keske daha yeni tanissaydik bu kadar uzamazdi evlenirdik diyor=D yazik saclari benim yuzumden beyazlamis =P =D

:9::9::9: evet yeni tanışsaydık bu akdar uzamazdı kısmı doğru bana da :9: ama bu zamana kadar geçen güzel zamanlarda olmazdı o zaman :16::16:

Back