• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yani uzun ilşkilerin hep aynı bekleyişi ve zamanın daha cokk cabuk gecmesini isteyişi, inşallah gönlunce olur tatlım, bende okul bekledim simdi askerlik bekliyorum ..... :72: ama sizin en azından askerden once olma durumuz var o guzel işte :16:

zaten 2,5 yıl oldu :nazar: çokta uzamasını istemiyorum ama yapıcak bir şey yok işte :31::31:

ne güzel canım :16: yani evet hiç değilse söz yapıp askere gitsin gelince nişan olur sonra iş durumları falan :30: çok karışık işler valla yaaa :30:

nerden baksan bir 2-3 yıl var yaniiii bu da beni yıpranırız diye üzüyor :ssz::ssz:

Tekrar Merhaba Kızlar :16::16:

Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe:27:

Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik :31: Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu :32: 2.5 yıldır beraberiz ama :51:

Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek :31:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda:16:

aynı durumdayız burda hepimiz canım, bekleyip bekleyip zamnı az kalan da var hala bekleyende :9: AMİN CANIM HEPİMİZ için inşallah en güzeli olur

Küpe ve bileklik siyah mi olsa ki ya cok kararsiz kaldim =D sagol canim ben de daginik topuz dusunuyorum bakalim =)

Amin, İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz =) hepimiz okul askerlik bekliyoruz =)

aynı durumdayız burda hepimiz canım, bekleyip bekleyip zamnı az kalan da var hala bekleyende :9: AMİN CANIM HEPİMİZ için inşallah en güzeli olur

Evet kızlar umarım bu zaman denilen şey çabuk geçer bazen insannn yeeeeeteeerrr diye haykırmak istiyor :9::9::9:

kızlar size bir haberim var :24:

ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle :16: benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi :8: ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda :16::16:

Yasemin canım çok sevindim tarihlerde netleşir inşallah ohh demek haziranda da seni sözlüyoruz ah darısı bekleyenlerin başına amiinn :)

zaten 2,5 yıl oldu :nazar: çokta uzamasını istemiyorum ama yapıcak bir şey yok işte :31::31:

ne güzel canım :16: yani evet hiç değilse söz yapıp askere gitsin gelince nişan olur sonra iş durumları falan :30: çok karışık işler valla yaaa :30:

nerden baksan bir 2-3 yıl var yaniiii bu da beni yıpranırız diye üzüyor :ssz::ssz:

Su zaman gercekten yoruyor insanı, uzun zaman bkliyorsun mecbursun ama o bekleyiş hep aynı devam ettikçe insan sinir de oluyor, benimde 4 sene olacak bu sne ama o kadar yorulmus hissediyorum ki bazen kendimi :50: anlıyorum seni o korku bende de vardı hep yıpranma durumu, inşallah güzel bir sekilde gecer canım zaman :48:

Su zaman gercekten yoruyor insanı, uzun zaman bkliyorsun mecbursun ama o bekleyiş hep aynı devam ettikçe insan sinir de oluyor, benimde 4 sene olacak bu sne ama o kadar yorulmus hissediyorum ki bazen kendimi :50: anlıyorum seni o korku bende de vardı hep yıpranma durumu, inşallah güzel bir sekilde gecer canım zaman :48:

evet evet hele ki etrafta 1 yıl içinde tanışma söz nişan düğün yapanları gördükçe anaam :30::30::30: diyorum :9::9:

insan çok yoruluyor sabrı kalmıyo ama dediğin gibi yapıcak bişey yok :31: inşallah canım :48::48:

bende 5 seneden sonrasına çoook uzar yıpranır diye düşünüyorum o yüzden kısa tutmaya çalışıyorum ama anca bu kadar :9::9:

Hepinize günaydııınnn hayırlı cumalar gününüz çookk mutlu geçsin ve Allah bozmasın inşallah :)
Nasılsınız kızlar ? Yasemin belli mutluluktan uçuyor :)

evet evet hele ki etrafta 1 yıl içinde tanışma söz nişan düğün yapanları gördükçe anaam :30::30::30: diyorum :9::9:

insan çok yoruluyor sabrı kalmıyo ama dediğin gibi yapıcak bişey yok :31: inşallah canım :48::48:

bende 5 seneden sonrasına çoook uzar yıpranır diye düşünüyorum o yüzden kısa tutmaya çalışıyorum ama anca bu kadar :9::9:

elden geldiği kadar hayırlısı oldun da, ben diyorum bezen bizimle aynı zamanda tanısanlar evlendi çoluga çocuga karıştı, o zman evlenenlerin çocukları oldu büyüdü bile diye :9::9:

Hepinize günaydııınnn hayırlı cumalar gününüz çookk mutlu geçsin ve Allah bozmasın inşallah :)

sanada günaydın canım, amin inşallah bu guzel cuma gunu hepimiz için güzel olur inşallah, aynen beni sen tarif etmişsin zaten :8: sen nasılsın canım :34:

Tamam sagol canim =)

$2014-daðýnýk-topuz-saç-modelleri-45.jpg
Ben bu şekilde bir saç modeli düşündüm tercihe göre önü daha toplu olabilir canım.Küpe içinse azıcık sarkan ya da hiç sarkmayan hafif pırıltılı bir küpe kullanabilirsin bileklik konusunda bilmiyorum :)

elden geldiği kadar hayırlısı oldun da, ben diyorum bezen bizimle aynı zamanda tanısanlar evlendi çoluga çocuga karıştı, o zman evlenenlerin çocukları oldu büyüdü bile diye :9::9:

evet hayırlıısı :21::21:

oo ben neler diyorum benimkine aynen millet çoluğa çocuğa karıştı , arkadaşlarım hep evlendiii , şimdi çocuğumuz kreşe başlamıştı , benim o zamana kadar yaşım geçer , bu yaz sözü yapalımmm falan diye başının etini yiyorum :60:

sanada canım iyiyim sen nasılsın :16::16::16:

bende iyiyim canım :)

sanada günaydın canım, amin inşallah bu guzel cuma gunu hepimiz için güzel olur inşallah, aynen beni sen tarif etmişsin zaten :8: sen nasılsın canım :34:
aminn.Bende iyiyim canım da içim burkuldu biraz annem azıcık babama alttan alttan konuları açınca işte kızlar artık büyüdü bir şeyler olabilir vs gibi babam evet büyüdüler ama ne bileyim falan diye konuşmuşlar hani üzülmüş sanki babam bir garip oldum :(

Gunaydin, hayirli cumalar =) ben iyiyim canim hala elimde telefon kahvalti yapmaya calisiyorum =D sen nasilsin?

Eki Görüntüle 1022366
Ben bu şekilde bir saç modeli düşündüm tercihe göre önü daha toplu olabilir canım.Küpe içinse azıcık sarkan ya da hiç sarkmayan hafif pırıltılı bir küpe kullanabilirsin bileklik konusunda bilmiyorum :)

Enseden dimi =) ögleden sonra nette bi takı araştirmasina gireyim ben =D

evet hayırlıısı :21::21:

oo ben neler diyorum benimkine aynen millet çoluğa çocuğa karıştı , arkadaşlarım hep evlendiii , şimdi çocuğumuz kreşe başlamıştı , benim o zamana kadar yaşım geçer , bu yaz sözü yapalımmm falan diye başının etini yiyorum :60:

canım bence çokta ısrar etme geri tepebilir vallahi söyleyeyim

Gunaydin, hayirli cumalar =) ben iyiyim canim hala elimde telefon kahvalti yapmaya calisiyorum =D sen nasilsin?

Enseden dimi =) ögleden sonra nette bi takı araştirmasina gireyim ben =D

iyiyim canım aynı şeyler işte :)
Evet enseden topuz çok şık değil mi

Back