benim annemin tepsisi yok
çok sevinirim canım
şaşırdımmciddi ciddi sinirlerim bozuk bizim okulda karışık ama gerçekten o acıyı hissettikleri için değil dertleri başka sende dikkat et kendine canım
olabilir ama aklımda daha farklı bişey var
olsun canım sende kendine yaptıgını verirsin çocuğuna
dikkat etmeye çalışıyorum vallahi bakalım inş şifayi iyice kapmam :44:
aynen canım sen en önde olanlar dansın bence bir an önce evi deşele
benim annemin tepsisi yok
çok sevinirim canım
şaşırdımmciddi ciddi sinirlerim bozuk bizim okulda karışık ama gerçekten o acıyı hissettikleri için değil dertleri başka sende dikkat et kendine canım
olabilir ama aklımda daha farklı bişey var
ayy gelsinler yaa nolcak bize tecrübe şartcanım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimitemizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler
üzülme canım sende kendine al çoçuga verirsin hem sen yastık düşünüyorsun
ayy gelsinler yaa nolcak bize tecrübe şart
yastığım olcak benim hemde çok tatlı
canım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimitemizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler
hahahhahah ayrılığa meğillenme alırım hemen seniye getirmiş
yok canım hemen bu hafta olmaz kabul etmedim 25 den sonra gelin dedim nisanda sözlenmiş olurum artık anlatırım
evet canım yastık daha güzel ama zor yapmak
İlk seni veriyoruz
Annem hamarat hatundur beraber yaparız
evet canım insan korkunca böyle oluyormuş demek ki
evett verelim senidee tecrübe edinelim kızlarrrrrr
benim annem biraz singer delisidir oyüzden ordan olcak illa diyor bakalım belki bende cici bir kutu alıp içine singerden gerekli malzemeleri alabilirim :) bu kutu 50 tl tam takım
evet canım 12 ay çıkarsa hiç sorun etmiyoruz çünkü 2bin lira üstü maaş veriyorlar ya oyüzden 12 ayda iyi bir birikim yapıp gelirim diyor yani o sıkıntı değil 12 ay maaşlı çıktıktan sonra bekleyeceğiz
Selam kızlar, ne konular birikmiş yine =)
hoşgeldin canım aramıza inşallah istediğin gibi olur herşey
Biz resmi nikahımızı düğünden en erken bir ay önce kıydırcaz ya da nişandan hemen sonra eş durumundan atama için, imam nikahı da düğünden 1 2 gün önce olur yani bizim için çok sorun değil.
Hoşgeldin sen de =)
Ben balayına gitmek istemiyorumzaten memleketimiz tatil yeri bir yazlık kiralarız 1 hafta balayına vereceğimiz parayla 1 ay rahat rahat kalırız zaten memleketimizden çok uzakta bir yerde çalışıyor ve yaşıyor olacağız başka şehre de gitmek istemem evlenir evlenmez
Ben Silifkeli'yimreklam yapıyım azcık, kesinlikle balayı için güzel bir yer. Biz de yazlık kiralayacağız
Dikiş seti her zaman çok gerekli bence, çok acil durumlar olabiliyor. içindeki bazı belli renklerden (siyah beyaz) çantaya da atmak lazım tedbir amaçlı
Bu dikiş seti de çok güzelmiş, güzel ahşap ya da karton kutulara konulabilir dekor olarak da durur.
araştırmalara tam gaz devamm ekteki tepsiler nasıl kızlar. üstüne 2 adet kuğu düşünüyorum yzükleri geçirmek içinEki Görüntüle 1019018 Eki Görüntüle 1019021
alırsın alırsın keçeler çok pahalı değil. silikon tabancası bende var ama nekadar hiç bilmiyorum annem çok eskiden almıştı
nette güzel modeller var bakarak yaparsın
inş canım ben acemi olacagım ama
cadde üzerinde bi magza açılmış gidip bakıyımda bişeyler alırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?