Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

olsun canım sende kendine yaptıgını verirsin çocuğuna
dikkat etmeye çalışıyorum vallahi bakalım inş şifayi iyice kapmam :44:

üzülme canım sende kendine al çoçuga verirsin hem sen yastık düşünüyorsun

canım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimi temizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler
ayy gelsinler yaa nolcak bize tecrübe şart
üzülme canım sende kendine al çoçuga verirsin hem sen yastık düşünüyorsun

yastığım olcak benim hemde çok tatlı

canım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimi temizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler

hahahhahah ayrılığa meğillenme alırım hemen seniye getirmiş

cadde üzerinde bi magza açılmış gidip bakıyımda bişeyler alırım belki

benim annem biraz singer delisidir oyüzden ordan olcak illa diyor bakalım belki bende cici bir kutu alıp içine singerden gerekli malzemeleri alabilirim :) bu kutu 50 tl tam takım

Ee fiyati fena deil.bn cici bi kutu alip icine sekermi seker makas iplik falan koyayim igne koyayim tmm yeter:))

12ay cikarsa cogu seyinizi halledersiniz yapacagi birikimle:)fena olmaz bnce:)

Tatil terindeyseniz tamam o zmn misss:))nerede yasiyosun?

alırsın alırsın keçeler çok pahalı değil. silikon tabancası bende var ama nekadar hiç bilmiyorum annem çok eskiden almıştı

nette güzel modeller var bakarak yaparsın

O kdr kolaymi ya bnde yapayim o zmn :)bn evde oturup ceyiz icin yapiyorm bisiler.dugmelerden bas harflerimizi yaptim cerceveye kydum:)smdide kirlent yastik isliycem dugmelerden.sirada bekleyen bikac projem var byle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…