- 18 Kasım 2013
- 82
- 1
- 18
canım bende alınanları ananemin bahçesinde küçük ev gibi bir yer var oraya koyduk :)
ay çok heyecanlı ya bir an önce eşyalarımı tamamlamak istiyorum zaman uzun olsa da :)
Benide heyecanlandırdın,ben en iyisi alayım bişeylerr canımm olmayacak böyleee
Al al sende paylaş :) ben uzun bir süre daha alamam herhalde çok uyguna buldum bunları yurt dışı malı yani araplardan gelme söz yapana kadar da daha ekleyemem bunların yanına sanırım havlu vs dışında :)[/QU
Valla çok iyi olmuş bayada bişey almışsın,yavaş yavaş tamamlarsın artık tatlım eksiklerini..darısı banaa alayımm paylaşırımm büyük bi zevklee,ayyy heyecanlandımm
Al al sende paylaş :) ben uzun bir süre daha alamam herhalde çok uyguna buldum bunları yurt dışı malı yani araplardan gelme söz yapana kadar da daha ekleyemem bunların yanına sanırım havlu vs dışında :)[/QU
Valla çok iyi olmuş bayada bişey almışsın,yavaş yavaş tamamlarsın artık tatlım eksiklerini..darısı banaa alayımm paylaşırımm büyük bi zevklee,ayyy heyecanlandımm
peki çatlak bardakları kafama takmalı mıyım zaten değerinin çok altında aldım bunları ama yine de insan tam olsun istiyor herşey :)
mervecim hadi senden de bekliyoruz bak bende daha dün başladım yenilerini almak için sabırsızlanıyorum
peki çatlak bardakları kafama takmalı mıyım zaten değerinin çok altında aldım bunları ama yine de insan tam olsun istiyor herşey :)
Bence hiç takma kuzum kafana nazar çıkmışşş tü tü tü
Bence hiç takma kuzum kafana nazar çıkmışşş tü tü tü
Çok tatlısın ya çıksın tabi nazar :) Allah kem gözlerden korusun sevgilerimizi :)
mervecim hadi senden de bekliyoruz bak bende daha dün başladım yenilerini almak için sabırsızlanıyorum
alacam tatlım koyacak yerim olmamasına rağmen felaket heveslendimm aldıklarınızı görüncee
Çok tatlısın ya çıksın tabi nazar :) Allah kem gözlerden korusun sevgilerimizi :)
Sende ölesin canım benimm,aminnnnnn
Sende ölesin canım benimm,aminnnnnn
önce senin resimleri göreceğiz elini çabuk tut :)
Günaydınnn gelin adayları :)) nasılsınız bakalım oh oh çeyizler çıkmış meydana :) çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah :))
Ben gideyim o zaman evimmm içinnn güzel güzel şeyler bakayımm..
Ben gideyim o zaman evimmm içinnn güzel güzel şeyler bakayımm..
herkes ne kadar mutluuuuuuuuuuuuuuu:)
Hemen mi vallahi çok heyecanlandın sen alırsan çeyizinin cicilerini bekliyoruz mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?