Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel yorumlarının hepsi için çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah D hep birlikte musmutlu olalım
cerenim çok iyi fikirmiş bu da ben daha önceden duymamıştım hiç sözde böyle şeyler dağıtıldığını ilgimi çekti zaten aileler arası olucak yapılabilr
başlarsın canım ya zaten insanın canı hep almak istediğinden başladığı gibi bitiverir valla alacakların o heyecanla dünya alırsın :) yeter ki para olsun
Günaydın kızlarrrrrrr
işte bunlarda benim çeyizimin ilk cicileri Eki Görüntüle 871031 Eki Görüntüle 871032
Herkese günaydın kızlaaaarr narantikibi havluların cok güzelmiş devamı var mı? benimkilerde geliyo şimdi
canım ben bu havluları çok beğeniyorum :)
teşekkürler canım indirimden cok uyguna aldım seninkilerde çok güzeller :)
Kızlar sizden de bekliyorum çeyizlerinizi ben devam ediyorum :)
bardak takımımın bir kısmı :) Eki Görüntüle 871132 çaydanlığım :) Eki Görüntüle 871131
çatal kaşık takımım:)Eki Görüntüle 871123 yemek takımım :)Eki Görüntüle 871133
bardaklarımın diğer kısmı :)Eki Görüntüle 871128
ve teflon tencerelerim pek sevmem çiçek falan tencerede ama bir tane bulunsun :) Eki Görüntüle 871129
Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullan inşallahhhhh
teşekkür ederim canım :) Daha güzeller sizlerin olsun
Amin tatlımm aminn ben yer sıkıntısından falan daha başlamadım pek bişey almaya ama senin resimleri görünce hemen gidip alışveriş yapasım geldi vallaa