Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi valla :) peki ne zman düşünüyosun tatlım tnıştırmayı sözden önce tanışma olması lazım demi
ben de senin gibi düşünüyorum sözle tanışma arasını çok açmak taraftarı değilim bir hafta 10 gün ideal geliyo ama zaten stresli dönem arası açıldıkça hoş olmaz gibi geliyo :) birde biz farklı şehirlerde yaşıyoruz onun için çok da uzatamam arayı
nisan 21 gibi allah nasip ederse askerliğimiz bitiyo bende aralıkda formasyona başvurucam temmuzda bitecek oda bu arada erkek arkadaşım işe girip düzenini kurar dedik yaz sonu da sözü yapalım bir senede bende atanırsam hazırlıkları yapar 2015 yazı düğünü yaparız diye düşündük bizzz
ortak yol bulucaz tatlım herkesin adeti geleneği farklı kalp kırmamak lazım biraz biz onlara uyucaz biraz onlar bize :) iki tarafta da hoşgörü olduktan sonra herşey hallolur inşallah
amin tatlım çook sağol ya nasip plan yapmak doğru değil düşüncelerimiz böyle ama belli de olmaz hayırlısı herşeyin bir bakarsın ben görürüm sizin söz resimlerini :))
ne güzel çeyiz almaya başlamışsınız, ben çeyiz işini atandıktan sonraya bıraktım. Şu anda 1 nevresim takımım ve nevresim takımı yapılacak 2 3 tane kumaşım var (Kendim uğraşmayı seviyorum )
kızlar sevgilimin ailesinde önce anneler tanışıyomuş onun annesi bize gelicek cay kahve ikram derken kaynaşıcaklar sonrada onlar ailecek bize istemeye gelicekler söz olduktan 1hafta sonrada biz ailecek onlara yemeğe gidicez benim kafama yattı bizimkilerde tamam der heralde
bizim anneler tanıştığı için direk bütün aile gelir herhalde :) sözden önce babasıyla falan tanışmayacak mısınız yani? Bizde gidilir mi yemeğe bilmiyorum ama ben sözlümü bize davet ederim :)
canım biz liseden beri tanıştıgımız için onun ailesiyle cok samimiyim beni şimdiden kızları gibi görüyolar :) bu yazda sevgilimi anemle tanıştırdım babamda bi ilişkim olduğunu öğrendi bende saklamadım ciddi düşünüyoruz dedim yani o safhaları atlattık sadece ailelerin birbiriyle tanışması kaldı o da neyee
Yeni gelenler için tekrar yazayım kızlar benim davetiye sözüm şu olacak '' Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye ''EVET'' dediğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...'' :)
Siz nasıl bir şeyler düşündünüz davetiye sözüne veya daha başka şeyler için :)