• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yok kuzum mürdüm lila gibi günlük yemek takımı ama vazgeçtim çatal kaşık takımı onunla kullamaktan tonu tutmadı ya asla olmaz :DD fiyatı çok iyi ondan sadece kahvaltı takımım için aıcam onu :) daha çatal kaşık seti çelik tencere seti de var :D onları da çekerim yarın dedim ya ben mutfağa başladım diye :D bugünde cam kesme tahtası aldım 5 lira hemde :D baya büyük kalın cam üzerinde çaydanlık figürleri filan var bilmiyorum kullanışlı olur mu cam ama aldım :D

kullanışlıdır canım tahtaya pek hijyenik degil diyolar zaten :) sen baya kaptırmıssın bu gidişle seninki askerden gelene kadar çeyizi yarılarsın inşallah :9:

bugün bir çıktık da gördüğüm herşey eksik ya o kadar çok alınması gereken var ki :( her gördüğüme evet o da evet o da demekten skıldım :( nerde tatlım daha işimzi bulup düzen kurmamız lazım bugün alınacakları gördükten sonra emin oldum tekrar:)

bugün bir çıktık da gördüğüm herşey eksik ya o kadar çok alınması gereken var ki :( her gördüğüme evet o da evet o da demekten skıldım :( nerde tatlım daha işimzi bulup düzen kurmamız lazım bugün alınacakları gördükten sonra emin oldum tekrar:)

yavaş yavaş alınır tatlım benimde kafamda bi sürü alınacak var ama öğrenci halimle mecbur teker teker alıcam :1: çalışıncada beyaz eşya mobilya alırız biz şimdiden bizimkiyle nişanlı çiftler gibi o reyonlarda dolaşıyoruz :9::9:

ya bizde çok dolaşırdıkkk :DD nasıl eğlenceli olur nasıl :D sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee :DD

ya bizde çok dolaşırdıkkk :DD nasıl eğlenceli olur nasıl :D sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee :DD

evet ya cok zevkli oluyo :D hatta ben hep aynalı modellere yapışırdım sabah ilk iş sacıma başıma bakmak için :9:

aslında iyi yapıyoruz bir yerdede fikir oluyo aklımızda model görüyosun fşlan birde zevklerini görüyosun birbiriinin :D ben şimdi kuzenimle yapıyorum bu işi :(

aslında iyi yapıyoruz bir yerdede fikir oluyo aklımızda model görüyosun fşlan birde zevklerini görüyosun birbiriinin :D ben şimdi kuzenimle yapıyorum bu işi :(

kuzum üzülme gelince inşallah alıcı gözüyle bakarsınız hemen işiniz gücünüz olurda ilk seni evlendiririz burdan inşalllahhh :21:

ahh bebeğim amin inşallah :) en doğru zaman olsun hepimizinde :) burda söz nişan fotolarını paylaşalım :)))baya birşey yapıyolarmış sözde ben bu kadar bilmiyordum o gün için hediyelik sabunlar biblolar çok fikir var :D

Eki Görüntüle 870418 buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim için :( güral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli :D

bence çok hoş çıtır çıtır ne ağır ne basit gayet iyi :)

Eki Görüntüle 870419 buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerim :D yandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin :D

yaaaa çok güzel ikisi çok uyumlu ben bu renge bayılıyorum ayrıca güle güle kullanın mutlulukla aşkla güzel günler geçirin :)

iyiyiz pelin sen nasılsın :)
Ben geldiiimmmm

hoşgeldin tatlımm :)

ahh bebeğim amin inşallah :) en doğru zaman olsun hepimizinde :) burda söz nişan fotolarını paylaşalım :)))baya birşey yapıyolarmış sözde ben bu kadar bilmiyordum o gün için hediyelik sabunlar biblolar çok fikir var :D

evet canım bende burda öğrendim ben sözümde küçük şişelerde adımız yazan lavanta kolanyası hediye etmek istiyorum hatta fotosuda var $IMAG2713.jpg bunlardan :16:

Kızlar hazır çeyiz demişken bizde bugün beyaz eşya baktık fiyat toparladık hangi markadan alacağımıza falan baktık :)

Back