• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Benide heyecanlandırdın,ben en iyisi alayım bişeylerr canımm olmayacak böyleee :21:

Al al sende paylaş :) ben uzun bir süre daha alamam herhalde çok uyguna buldum bunları yurt dışı malı yani araplardan gelme söz yapana kadar da daha ekleyemem bunların yanına sanırım havlu vs dışında :)

Al al sende paylaş :) ben uzun bir süre daha alamam herhalde çok uyguna buldum bunları yurt dışı malı yani araplardan gelme söz yapana kadar da daha ekleyemem bunların yanına sanırım havlu vs dışında :)[/QU

Valla çok iyi olmuş bayada bişey almışsın,yavaş yavaş tamamlarsın artık tatlım eksiklerini..darısı banaa alayımm paylaşırımm büyük bi zevklee,ayyy heyecanlandımm :1:

Al al sende paylaş :) ben uzun bir süre daha alamam herhalde çok uyguna buldum bunları yurt dışı malı yani araplardan gelme söz yapana kadar da daha ekleyemem bunların yanına sanırım havlu vs dışında :)[/QU

Valla çok iyi olmuş bayada bişey almışsın,yavaş yavaş tamamlarsın artık tatlım eksiklerini..darısı banaa alayımm paylaşırımm büyük bi zevklee,ayyy heyecanlandımm :1:

peki çatlak bardakları kafama takmalı mıyım zaten değerinin çok altında aldım bunları ama yine de insan tam olsun istiyor herşey :)

mervecim hadi senden de bekliyoruz bak bende daha dün başladım yenilerini almak için sabırsızlanıyorum :9:

Günaydınnn gelin adayları :)) nasılsınız bakalım oh oh çeyizler çıkmış meydana :) çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah :))

Günaydınnn gelin adayları :)) nasılsınız bakalım oh oh çeyizler çıkmış meydana :) çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah :))

günaydııınn ay ne güzel bir kelime gelin adayları :) iyiyiz canım sen nasılsın ben çıkardım sıra sizlerde bakalım inşallah mutlulukla kullanacağız :16:

Back