Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

güzel yorumlarının hepsi için çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah D hep birlikte musmutlu olalım

cerenim çok iyi fikirmiş bu da ben daha önceden duymamıştım hiç sözde böyle şeyler dağıtıldığını ilgimi çekti zaten aileler arası olucak yapılabilr

ben söz mendili dağıtıldığını biliyordum ama ben söz mendilini sadece sevgilime vermek istiyorum niye herkese söz mendili vereyim ki onun yerine farklı şeyler düşünüyorum bende :)

ben hiç bilmiyordum sözde böyle şeyler dağıtıldığını yeni öğrendim hemen araştırmaya başlamam lazım söz kahvesi duymuştum söz sabunu lavantalı kolonya ve mendil birde lokum dağıtmış birisi aslında kahvenin yanına küçük lokumlardan koyulabilir şık olur

başlarsın canım ya zaten insanın canı hep almak istediğinden başladığı gibi bitiverir valla alacakların o heyecanla dünya alırsın :) yeter ki para olsun

öyle canım maddiyat zaten önemli olan. çalışıyorum şimdi ama iş bakıyorum devam edebilceğim bir işe girdiğimde başlıcam artık şimdilik sadece bir esse tencere takımım iki de yeni nevresim takımı birde el havlusu aldım iki tane bıraktım :) bugün birşeyi beğensem yarına başka birşey görüp ona hevesleniyorum o yüzden de ertelemek daha iyi sanırım sadece aklımda iki tane nevresim takımı var almak istediğim biri özdilek biri hobby marka onlarda sabitim şu an

bu arada iyi akşamlaar

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlaaaarr narantikibi havluların cok güzelmiş devamı var mı? benimkilerde geliyo şimdi

Kızlar sizden de bekliyorum çeyizlerinizi ben devam ediyorum :)
bardak takımımın bir kısmı :) çaydanlığım :)
çatal kaşık takımım:) yemek takımım :)
bardaklarımın diğer kısmı :)
ve teflon tencerelerim pek sevmem çiçek falan tencerede ama bir tane bulunsun :)

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullan inşallahhhhh

Amin tatlımm aminn ben yer sıkıntısından falan daha başlamadım pek bişey almaya ama senin resimleri görünce hemen gidip alışveriş yapasım geldi vallaa

canım bende alınanları ananemin bahçesinde küçük ev gibi bir yer var oraya koyduk :)
ay çok heyecanlı ya bir an önce eşyalarımı tamamlamak istiyorum zaman uzun olsa da :)

Son düzenleme:
Kızlar ya benim bardak takımında 1er tane olmak üzere 3 farklı bardak çeşidimde çatlak var zaten 6 kişilik uzun bardaklarla su bardağı benziyor zaten onları beraber masaya koyabilirim diye düşünüyorum birde çay bardağında vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ama zaten bir sürü çay bardağım olur bende az kişi geldiğinde çıkarırım değil mi 5 tane olarak :) Çok canım sıkılıyor bazen çatlak olmasına sizce canımı sıkmama değer mi? İlla 6 kişilik olmasını bilmelerine gerek yok belki 5 kişilik değil mi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…