- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Bakacam tatlım güzel şeyler bulursam alacamm hemenn,akşamm grşrz kızlarrrr
Günaydınnn gelin adayları :)) nasılsınız bakalım oh oh çeyizler çıkmış meydana :) çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah :))
ama oncee kpss den atanmam lazımki. en buyuk
desene bende atanıcammmmmmmmmmmmmmmmm oleeeeeeeeeeeeeey
desene bende atanıcammmmmmmmmmmmmmmmm oleeeeeeeeeeeeeey
hoşgeldinnn canımm :) bizimde bi sürü derdimiz var okul askerlik ama sallıyoruz umursamıyoruz acaba topiğin adını hayaller alemi diye değiştirsek mi napsakhadi bahset kendinden
iyiyim bende anca fırsatım oldu hemen koştum yanınıza :)) alıştım vallla ben size iyice
çok iyi oluyo ama fikir alışverişi yapıyoruz dertleşiyoruz :) birşey sorucam kızlar ben gelin yatak örtüsü takımı almak istiyorum yani her gün kullanılacak birşey değil ama özel zamanlardada arıyo insan mevlütte filan siz ne dersiniz:)
açıkçası ben öyle bir şey almayı düşünmüyorum hani olursa sadece örtü düşünebilirim takım olarak değil :)
oyy en zor tarafı bu galiba ben ne zaman düşünsem midem ağrıyobayanlar biliyo bizde tanıştılar hatta ama erkekler bilmiyo özellikle abime nasıl söylerim bilmem laf açıldı mı oo daha çok var peline diyo
ben biraz fazla şatafat seviyorum galibaaaannemde çeyizi görmeye geldiklerinde gelin mevlütü bebek mevlütünde lazım olur diyo :)
eyvah eyvah kıyamam :))) aman aman hatırlamasın sakin :) bir kere gördüyse hatırlamaz sanırım ya hatırlarsa hemen inkar et hayır baba karıştırdın sanırım deD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?