Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hoşgeldinnn canımm :) bizimde bi sürü derdimiz var okul askerlik ama sallıyoruz umursamıyoruz acaba topiğin adını hayaller alemi diye değiştirsek mi napsak hadi bahset kendinden

Öyle de olmaz ki ya sanki kendi kendimize gelin güvey gibi hayallerimizi gerçekleştireceğiz havada kalmayacak kızlar :)

Son düzenleme:
Herkesin kafasında isteme söz nişan günü ile ilgili düşünceleri vardır yavaş yavaş anlatalım :)
Ya da ondan önce erkek tarafının tanışmak istediğini istemeye geleceklerini nasıl anlatmayı düşünüyoruz oradan başlayalım :)

çok iyi oluyo ama fikir alışverişi yapıyoruz dertleşiyoruz :) birşey sorucam kızlar ben gelin yatak örtüsü takımı almak istiyorum yani her gün kullanılacak birşey değil ama özel zamanlardada arıyo insan mevlütte filan siz ne dersiniz:)

açıkçası ben öyle bir şey almayı düşünmüyorum hani olursa sadece örtü düşünebilirim takım olarak değil :)

oyy en zor tarafı bu galiba ben ne zaman düşünsem midem ağrıyo bayanlar biliyo bizde tanıştılar hatta ama erkekler bilmiyo özellikle abime nasıl söylerim bilmem laf açıldı mı oo daha çok var peline diyo

bizde de babam dışında biliyorlar işte yakın akrabalarımdan.Onların hepsi biliyor anneler görüşüyor aslında babalar da görüştü ama benim babam annemin arkadaşı ve eşi diye tanıdı :) Umarım söz zamanı hatırlamaz onları :)

Son düzenleme:
eyvah eyvah kıyamam :))) aman aman hatırlamasın sakin :) bir kere gördüyse hatırlamaz sanırım ya hatırlarsa hemen inkar et hayır baba karıştırdın sanırım de D

eyvah eyvah kıyamam :))) aman aman hatırlamasın sakin :) bir kere gördüyse hatırlamaz sanırım ya hatırlarsa hemen inkar et hayır baba karıştırdın sanırım de D

Valla hafızası pek iyidir ama en azından şöyle kurtarırım o zaman aramızda bir şey yoktu diyerek ama külliyen yalan :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…