• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hoşgeldinnn canımm :) bizimde bi sürü derdimiz var okul askerlik ama sallıyoruz umursamıyoruz acaba topiğin adını hayaller alemi diye değiştirsek mi napsak :9: :9: hadi bahset kendinden :31:

Öyle de olmaz ki ya sanki kendi kendimize gelin güvey gibi :52:hayallerimizi gerçekleştireceğiz havada kalmayacak kızlar :)

Son düzenleme:
Herkesin kafasında isteme söz nişan günü ile ilgili düşünceleri vardır yavaş yavaş anlatalım :)
Ya da ondan önce erkek tarafının tanışmak istediğini istemeye geleceklerini nasıl anlatmayı düşünüyoruz oradan başlayalım :)

çok iyi oluyo ama fikir alışverişi yapıyoruz dertleşiyoruz :) birşey sorucam kızlar ben gelin yatak örtüsü takımı almak istiyorum yani her gün kullanılacak birşey değil ama özel zamanlardada arıyo insan mevlütte filan siz ne dersiniz:)

çok iyi oluyo ama fikir alışverişi yapıyoruz dertleşiyoruz :) birşey sorucam kızlar ben gelin yatak örtüsü takımı almak istiyorum yani her gün kullanılacak birşey değil ama özel zamanlardada arıyo insan mevlütte filan siz ne dersiniz:)

açıkçası ben öyle bir şey almayı düşünmüyorum hani olursa sadece örtü düşünebilirim takım olarak değil :)

oyy en zor tarafı bu galiba ben ne zaman düşünsem midem ağrıyo :( bayanlar biliyo bizde tanıştılar hatta ama erkekler bilmiyo :( özellikle abime nasıl söylerim bilmem :( laf açıldı mı oo daha çok var peline diyo :(

oyy en zor tarafı bu galiba ben ne zaman düşünsem midem ağrıyo :( bayanlar biliyo bizde tanıştılar hatta ama erkekler bilmiyo :( özellikle abime nasıl söylerim bilmem :( laf açıldı mı oo daha çok var peline diyo :(

bizde de babam dışında biliyorlar işte yakın akrabalarımdan.Onların hepsi biliyor anneler görüşüyor aslında babalar da görüştü ama benim babam annemin arkadaşı ve eşi diye tanıdı :) Umarım söz zamanı hatırlamaz onları :)

Son düzenleme:
eyvah eyvah kıyamam :))) aman aman hatırlamasın sakin :) bir kere gördüyse hatırlamaz sanırım ya hatırlarsa hemen inkar et hayır baba karıştırdın sanırım de :DD

eyvah eyvah kıyamam :))) aman aman hatırlamasın sakin :) bir kere gördüyse hatırlamaz sanırım ya hatırlarsa hemen inkar et hayır baba karıştırdın sanırım de :DD

Valla hafızası pek iyidir ama en azından şöyle kurtarırım o zaman aramızda bir şey yoktu diyerek ama külliyen yalan :)

Son düzenleme:
Back