- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
ben iyiyim canım sen nasılsın diyecegim ama okudum cok yorgunsun :S
yaa senin su okul yorgunluk duzene girse az görüşemiyoruz
benimde babam nasıl uygunsa size öyle yapalım der ama annem öyle değillAdetlerde adetler der durur
illa biri karışcak canım benimbenim annem çok uyumludur babam biraz karışır onun tarafı zaten susar bişey demez
kızlar fotoğrafları nasıl düşünüyorsunuz düğün hikayesi paketi mi yoksa normal paket mi
onun tarafına kıyamam yaa onlarda ben ne dersem o olsun diyolar
dersim hep 9 dan 4 e kadar sadece 12-1 arasında öğle molası yurda geliyorum beynim dönmüş vaziyette uzanıyorum kalkıyorum derken çok az girebiliyorum.Ah keşke düzene girse. hafta içi giremiyorum hafta sonu da sizler pek olmuyorsunuz :)
O paketler nasl oluyo?bz disarda cekim yaptrcaz
işte bizimkilerde de öyle sizne isterseniz o olsun bi karışmayız diyorlar. zaten erkek arkadaşm karıştırmaz herşeyi kendi yapcağı için pek lafa girmezler
tabi herşey konuşurken böyle ama yaşanırken ne olcağını bilemiyoruz olmaz dediğimiz şey oluveriyor. olcak dediğimiz şey olmayabiliyor hakkımızda en hayırlısı inş.
hikayede kuaförde evden çıkarken o gün her an seninle düğün bitene kadar gün içinde bi kaç saat ayırıyosun dış çekiminde oluyor
normal pakette sadece dış çekim oluyor canım
oturur ağlarımama bi abisinin hazırlıklarına şahit oldum kız ne derse ne isterse o oldu benim neyim eksik ki derim
idare edcez artık desenebitsede bir an once o zman daha güzel olur
aynen ben hafta sonu pek giremiyorum, ayrı bir koşusturma oluyor bende
keşke bitse ya :)
ben artık hayallerime yaklaşmak adımlar atmak istiyorum off
ozman bende hikaye isterimmmmfiyatlar nasıl canım araştırdınmı
şafak sayınca böyle oluyor demekki canım bende görücem inşallah şafaklı günleri ayhhayhhh
en ucuzu 1800 canım
bir gün daha bittiinsan her akşam bunu dermi ya ben bu sekilde geçiriyorum artık.
ohhohhhh 2bin gözden çıkaracağızz desene
tercihine göre 2 bini d aşıyor canım atarlamak lazım Düğün Hikayesi® Plus Düğün Hikayesi® Max arasında kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?