How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben iyiyim canım sen nasılsın diyecegim ama okudum cok yorgunsun :S
yaa senin su okul yorgunluk duzene girse az görüşemiyoruz :19:

dersim hep 9 dan 4 e kadar sadece 12-1 arasında öğle molası yurda geliyorum beynim dönmüş vaziyette uzanıyorum kalkıyorum derken çok az girebiliyorum.Ah keşke düzene girse. hafta içi giremiyorum hafta sonu da sizler pek olmuyorsunuz :)

onun tarafına kıyamam yaa onlarda ben ne dersem o olsun diyolar:nazar::nazar:

işte bizimkilerde de öyle sizne isterseniz o olsun bi karışmayız diyorlar. zaten erkek arkadaşm karıştırmaz herşeyi kendi yapcağı için pek lafa girmezler :1::1:

tabi herşey konuşurken böyle ama yaşanırken ne olcağını bilemiyoruz olmaz dediğimiz şey oluveriyor. olcak dediğimiz şey olmayabiliyor hakkımızda en hayırlısı inş. :34:

dersim hep 9 dan 4 e kadar sadece 12-1 arasında öğle molası yurda geliyorum beynim dönmüş vaziyette uzanıyorum kalkıyorum derken çok az girebiliyorum.Ah keşke düzene girse. hafta içi giremiyorum hafta sonu da sizler pek olmuyorsunuz :)

idare edcez artık desene :1: bitsede bir an once o zman daha güzel olur :1:

aynen ben hafta sonu pek giremiyorum, ayrı bir koşusturma oluyor bende

O paketler nasl oluyo?bz disarda cekim yaptrcaz

hikayede kuaförde evden çıkarken o gün her an seninle düğün bitene kadar gün içinde bi kaç saat ayırıyosun dış çekiminde oluyor
normal pakette sadece dış çekim oluyor canım

işte bizimkilerde de öyle sizne isterseniz o olsun bi karışmayız diyorlar. zaten erkek arkadaşm karıştırmaz herşeyi kendi yapcağı için pek lafa girmezler :1::1:

tabi herşey konuşurken böyle ama yaşanırken ne olcağını bilemiyoruz olmaz dediğimiz şey oluveriyor. olcak dediğimiz şey olmayabiliyor hakkımızda en hayırlısı inş. :34:

oturur ağlarım:43: ama bi abisinin hazırlıklarına şahit oldum kız ne derse ne isterse o oldu:1: benim neyim eksik ki derim:52:

hikayede kuaförde evden çıkarken o gün her an seninle düğün bitene kadar gün içinde bi kaç saat ayırıyosun dış çekiminde oluyor
normal pakette sadece dış çekim oluyor canım

ozman bende hikaye isterimmmm :52: fiyatlar nasıl canım araştırdınmı:1:

oturur ağlarım:43: ama bi abisinin hazırlıklarına şahit oldum kız ne derse ne isterse o oldu:1: benim neyim eksik ki derim:52:

inşallllahhh her istediğin olur canımmm :16:

bende abisinin evlliğine sonbaharda şahit oldum herşeyi çok güzel yapıldı ama bize gelince ıııııı yaparııızzz diye geçiştiriorlar benimkide resti çekti oyüzden

Son düzenleme:
bir gün daha bitti :1: insan her akşam bunu dermi ya ben bu sekilde geçiriyorum artık.

Canım ama sen asker yolu bekliyorsun geçen her gün daha güzel geliyor :)
Gün sayarken söz için kafayı evlilikte bozacağım okul falan hak getire sonra :)

Back