- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
inşallah herşey istediğimiz gibi olur canım
inşallah kızlar =) hayallerimize bi kavuşşsaydık artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah herşey istediğimiz gibi olur canım
inşallah kızlar =) hayallerimize bi kavuşşsaydık artık :)
evet bunudaaa gördüm çok tarz zatne buranın elbiseleri. bak bende nişan için bunu diyorum evde olacağı için abartı olmasın diye Eki Görüntüle 1015721 Eki Görüntüle 1015722
Eki Görüntüle 1015743 daha iyisini bulamazsam benim nişan kıyafetim bu olacak sanırım kızlar
evet canım balayı çekimi bi tane adam var o çekiyo şimdi ismini yazmiyim en son yazdığımda 4 gün uzaklaştırma cezası almıştım
canım mantıklı yazmışın ama haklısın istanbulda anca olur konya için fazla bi bütçe yani bence lüks yaparım ama o kadar tutmaz bile
ama bu çoooookkk güzeeellll :)
hakkımızda hayırlısı canım benim keşke daha ucuza harikalar yaratabilsek
olur canım ailenden hiç mi destek almıyacaksınız peki
canım benimkinin babası vefat etti tek yaşıyor. ailesinden çok destek gelebieceğini düşünmüyoruz. benim babamda kendi işinizi kendiniz görün boyutundadır. yetmediği yerde destek olurum ama bana güvenmeyin der oyüzden düşünmüyoruz destek almayı. çok şıkışırsak ancak ozaman destek alırız. oda ev döşenirkern. yani nişanda tanışmada bir destek almayacağız. tek destek ev düzülürken mobilya alırlarsa belki oda :)
anladım canım para biriktiriyor musunuz peki:26::26:
evet canım birikim yapıyoruz ama zorlanıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı altından herşekilde kalkarız şu aöf bitsn askerlik tarihi bi belli olsun 2mizde çalışıyoruz yaparız
yaparsanız canım benim allahın izni ile herşey yoluna girer
şu an bu elbiseye hayranım canım özel dikim olur zaten renginie değiştiririm :)çok güzel canım esarp rengini degiştir sadece çok begenmedim ben daha canlı bi renk olabilir bende böyle düşünüyorum ama çok pahalı o kadar masrafa gerek yok daha ucuza güzel şeyler bulanabilir
tuay karaca canımbu çok güzel :) kimin tasarımı bu canım :)
ben çok beğendim çok hooşşş kibar :)
çok süper canım vallahi keşke benimkininde ailesi böyle olsa Allah hakkınızda en hayırlısını versinnn inşallah bizlerindeeee
ben çok beğendim çok hooşşş kibar :)
Selam kizlarr.rahmetli dayimin son zamanlari oldukca yorgundumm snrada cenaze derken hic dinlenemedm.rahmetli dayim demekte pek garip oldu hala inanamiyorum.cmt gunu 7si mevludunu yaptik oldukca kalabalikti ck yoruldumm.ve cmt aksami yataga yattim pzt ise gtmek icn anca kalkabildim.işten erken cktm doktora gttim faranjit olmusum.bide erken ckmisken bi bakiniym ne vr ne yk die ddm ceyizime kavanoz,cam kasik,cupcake li kupa ve slikon firin tutacagi aldm:))
şu an bu elbiseye hayranım canım özel dikim olur zaten renginie değiştiririm :)
tuay karaca canım
evet bencedee
degişitir canım pahalı geldi özel dikimle fiyat düşer mi
seri üretimi yok yani canım sipariş üzerine dikiliyor...
belki daha ucuza dikebilcek bir moda evi bulurum ama