How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

olur canım ailenden hiç mi destek almıyacaksınız peki :17:

canım benimkinin babası vefat etti tek yaşıyor. ailesinden çok destek gelebieceğini düşünmüyoruz. benim babamda kendi işinizi kendiniz görün boyutundadır. yetmediği yerde destek olurum ama bana güvenmeyin der oyüzden düşünmüyoruz destek almayı. çok şıkışırsak ancak ozaman destek alırız. oda ev döşenirkern. yani nişanda tanışmada bir destek almayacağız. tek destek ev düzülürken mobilya alırlarsa belki oda :):53:

canım benimkinin babası vefat etti tek yaşıyor. ailesinden çok destek gelebieceğini düşünmüyoruz. benim babamda kendi işinizi kendiniz görün boyutundadır. yetmediği yerde destek olurum ama bana güvenmeyin der oyüzden düşünmüyoruz destek almayı. çok şıkışırsak ancak ozaman destek alırız. oda ev döşenirkern. yani nişanda tanışmada bir destek almayacağız. tek destek ev düzülürken mobilya alırlarsa belki oda :):53:

anladım canım para biriktiriyor musunuz peki:26::26:

Selam kizlarr.rahmetli dayimin son zamanlari oldukca yorgundumm snrada cenaze derken hic dinlenemedm.rahmetli dayim demekte pek garip oldu hala inanamiyorum.cmt gunu 7si mevludunu yaptik oldukca kalabalikti ck yoruldumm.ve cmt aksami yataga yattim pzt ise gtmek icn anca kalkabildim.işten erken cktm doktora gttim faranjit olmusum.bide erken ckmisken bi bakiniym ne vr ne yk die ddm ceyizime kavanoz,cam kasik,cupcake li kupa ve slikon firin tutacagi aldm:))

Son düzenleme:
çok güzel canım esarp rengini degiştir sadece çok begenmedim ben daha canlı bi renk olabilir bende böyle düşünüyorum ama çok pahalı o kadar masrafa gerek yok daha ucuza güzel şeyler bulanabilir :9:
şu an bu elbiseye hayranım canım özel dikim olur zaten renginie değiştiririm :)

bu çok güzel :):16: kimin tasarımı bu canım :)
tuay karaca canım :1:
ben çok beğendim çok hooşşş kibar :)

evet bencedee:21:

Son düzenleme:
çok süper canım vallahi keşke benimkininde ailesi böyle olsa :D Allah hakkınızda en hayırlısını versinnn inşallah :16: bizlerindeeee

amin canım hepimizin inşallah biz rahatız valla şükürlre olsunda ben yine abartmamaya çalışıyorum:1:

Selam kizlarr.rahmetli dayimin son zamanlari oldukca yorgundumm snrada cenaze derken hic dinlenemedm.rahmetli dayim demekte pek garip oldu hala inanamiyorum.cmt gunu 7si mevludunu yaptik oldukca kalabalikti ck yoruldumm.ve cmt aksami yataga yattim pzt ise gtmek icn anca kalkabildim.işten erken cktm doktora gttim faranjit olmusum.bide erken ckmisken bi bakiniym ne vr ne yk die ddm ceyizime kavanoz,cam kasik,cupcake li kupa ve slikon firin tutacagi aldm:))

gecmiş olsun canım, yorgunluk uzuntu birde hasta olman ust uste gelmiş :(
alışverişide yapmışsın, gule gule kullan tatlım

Back