How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bohça işini nasıl yapıcaksınız canım?

biz düşünmüyoruz canım bohça vb adetleri yerine getirmeyi. bizim için boşyere bir masraf olacağı için yapmayacağız. evlenmeden önce çamaşırdı pijamaydı gidip kndimiz alıp evimize koyarız diyoruz.. siz :)

Yorgunum başım çatlıyor dersler puf :(
benim bugün tek dersti rahattım :)
biz düşünmüyoruz canım bohça vb adetleri yerine getirmeyi. bizim için boşyere bir masraf olacağı için yapmayacağız. evlenmeden önce çamaşırdı pijamaydı gidip kndimiz alıp evimize koyarız diyoruz.. siz :)

Annem bohçaya acayip takıntılı canım baya listesini filanda yapmış...
Hatta bugün kumaş bakmış içine sinmemiş sipariş vermiş:9:
bohçaya koyulan herşey için ayrıca kese filan dikilcekmiş bohça ilk açıldığında o karmaşık görüntü olmıycakmış:9:

Son düzenleme:
benim bugün tek dersti rahattım :)

Annem bohçaya acayip takıntılı canım baya listesini filanda yapmış...
Hatta bugün kumaş bakmış içine sinmemiş sipariş vermiş:9:
bohçayakoyulan herşey için ayrıca kese filan dikilcekmiş bohça ilk açıldığında o karmaşık görüntü olmıycakmış:9:

:1::1: benim anemde aksine gereksiz bulur yapmaya gerek yok der. erkek arkadaşımda söyle annesine siz istemiyorsanız yapılmaz dedi. zaten onun ailesi hiçbişeye karışmaz biz ne istersek o olur bende babam biraz karışacaktır gibi :1:

:1::1: benim anemde aksine gereksiz bulur yapmaya gerek yok der. erkek arkadaşımda söyle annesine siz istemiyorsanız yapılmaz dedi. zaten onun ailesi hiçbişeye karışmaz biz ne istersek o olur bende babam biraz karışacaktır gibi :1:

benimde babam nasıl uygunsa size öyle yapalım der ama annem öyle değill:17: Adetlerde adetler der durur:8:

Back