- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
inş bulursun canım araştırmak gerek![]()
fatih tarafında bulurum büyük olasılıkla makyajımı türbanımıda o tarafta yaptırıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş bulursun canım araştırmak gerek![]()
fatih tarafında bulurum büyük olasılıkla makyajımı türbanımıda o tarafta yaptırıcam![]()
bulursun canım istanbulda herşey bulunur ben pelerinli gelinlik nişanlık düşünüyorum çok güzel oluyor onlar![]()
nişan kıyafetim bu olurda gelinlik için arayış içindeyim![]()
amin canım hepimizin inşallah biz rahatız valla şükürlre olsunda ben yine abartmamaya çalışıyorum![]()
hadi bakalımmm![]()
bide ben çok karar değiştiriyorum sevgilimde kızıyohttp://www.pierrelotitepesi.com/mekanlar.asp?pg=aziyade yeni favorim burası kızlar
![]()
Aa guzelmis bak burasi nisan icn begendim:)ayrica bnde dugun icn beykoz tesislerini dusundum de fikir degisir tabi:)
yaaaa bebeğimm bunu nerden buldun banada diyiverrrrrrrrrrrrrr :)![]()
Selam kızlar nasılsınız ? :)
yaaaa bebeğimm bunu nerden buldun banada diyiverrrrrrrrrrrrrr :)![]()
ben çok iyiyim canım sen nasılsın![]()
bohça işini nasıl yapıcaksınız canım?
benim bugün tek dersti rahattım :)Yorgunum başım çatlıyor dersler puf![]()
biz düşünmüyoruz canım bohça vb adetleri yerine getirmeyi. bizim için boşyere bir masraf olacağı için yapmayacağız. evlenmeden önce çamaşırdı pijamaydı gidip kndimiz alıp evimize koyarız diyoruz.. siz :)
Selam kızlar nasılsınız ? :)
benim bugün tek dersti rahattım :)
Annem bohçaya acayip takıntılı canım baya listesini filanda yapmış...
Hatta bugün kumaş bakmış içine sinmemiş sipariş vermiş
bohçayakoyulan herşey için ayrıca kese filan dikilcekmiş bohça ilk açıldığında o karmaşık görüntü olmıycakmış![]()
benim anemde aksine gereksiz bulur yapmaya gerek yok der. erkek arkadaşımda söyle annesine siz istemiyorsanız yapılmaz dedi. zaten onun ailesi hiçbişeye karışmaz biz ne istersek o olur bende babam biraz karışacaktır gibi
![]()