- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
inş bulursun canım araştırmak gerek
fatih tarafında bulurum büyük olasılıkla makyajımı türbanımıda o tarafta yaptırıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş bulursun canım araştırmak gerek
fatih tarafında bulurum büyük olasılıkla makyajımı türbanımıda o tarafta yaptırıcam
bulursun canım istanbulda herşey bulunur ben pelerinli gelinlik nişanlık düşünüyorum çok güzel oluyor onlar
nişan kıyafetim bu olurda gelinlik için arayış içindeyim
amin canım hepimizin inşallah biz rahatız valla şükürlre olsunda ben yine abartmamaya çalışıyorum
hadi bakalımmm
bide ben çok karar değiştiriyorum sevgilimde kızıyo http://www.pierrelotitepesi.com/mekanlar.asp?pg=aziyade yeni favorim burası kızlar
Aa guzelmis bak burasi nisan icn begendim:)ayrica bnde dugun icn beykoz tesislerini dusundum de fikir degisir tabi:)
yaaaa bebeğimm bunu nerden buldun banada diyiverrrrrrrrrrrrrr :)
Selam kızlar nasılsınız ? :)
yaaaa bebeğimm bunu nerden buldun banada diyiverrrrrrrrrrrrrr :)
ben çok iyiyim canım sen nasılsın
bohça işini nasıl yapıcaksınız canım?
benim bugün tek dersti rahattım :)Yorgunum başım çatlıyor dersler puf
biz düşünmüyoruz canım bohça vb adetleri yerine getirmeyi. bizim için boşyere bir masraf olacağı için yapmayacağız. evlenmeden önce çamaşırdı pijamaydı gidip kndimiz alıp evimize koyarız diyoruz.. siz :)
Selam kızlar nasılsınız ? :)
tuay karaca özel tasarım canım
benim bugün tek dersti rahattım :)
Annem bohçaya acayip takıntılı canım baya listesini filanda yapmış...
Hatta bugün kumaş bakmış içine sinmemiş sipariş vermiş
bohçayakoyulan herşey için ayrıca kese filan dikilcekmiş bohça ilk açıldığında o karmaşık görüntü olmıycakmış
çok hoş ya
benim anemde aksine gereksiz bulur yapmaya gerek yok der. erkek arkadaşımda söyle annesine siz istemiyorsanız yapılmaz dedi. zaten onun ailesi hiçbişeye karışmaz biz ne istersek o olur bende babam biraz karışacaktır gibi