- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet ya bu olmalı dediğim pozları bende kaydedip öyle çektirmek istiyorum çünkü bazı pozlar çok hoş oluyor çektirmezsem içimde kalır :)
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)
hem düğün günü hem balayı cok mu olur acaba :26: ama istiyorummmmpoz fikri benimde aklımda hatta beğendiğim biri şu
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)
hem düğün günü hem balayı cok mu olur acaba :26: ama istiyorummmmpoz fikri benimde aklımda hatta beğendiğim biri şu Eki Görüntüle 1015509
bi kere olacak şey sonuçtayapalım yaa :)
Eki Görüntüle 1015516bi kere olacak şey sonuçtayapalım yaa :)Eki Görüntüle 1015514
bencede ya yapmalıyızbaloncuk fikri sadece bende yokmuş demek ki
araştırır en ucuzunu ve en güzelini bulursun eminim :)
herkeze günaydın kızlar, hafta sonu bakamadım yine oku oku bitmeyen sayfalar karsıladı beni:):)
su bütce olayı benim kafamı karıstırdı ama ya ben hiç boyle oturup hesaplamamıstım ama kaba taslak bu kadar tutmaz düye dusunuyordum :S
burcu elbisen benim söz için baktıgım elbisenin aynısı :) o yuzden begendim tabikide :)
herkeze günaydın kızlar, hafta sonu bakamadım yine oku oku bitmeyen sayfalar karsıladı beni:):)
su bütce olayı benim kafamı karıstırdı ama ya ben hiç boyle oturup hesaplamamıstım ama kaba taslak bu kadar tutmaz düye dusunuyordum :S
burcu elbisen benim söz için baktıgım elbisenin aynısı :) o yuzden begendim tabikide :)
iyiyim canım sen nasılsınnnn
hiiihiii bütçeyi gören herkes bi şokta zaten ya ben mi çok hesapladım bildiğin mağaza fiyatlarını koydumalyans takı ve saat işin içine girdimi zaten fiyat löpp artıyyor.
ayrıca burcudamı elbise koydu yoksa benim koyduğum elbiseymi beğendinnn
günaydın canım o bütçe ilk banada fazla geldi ama herşey dahilmiş:)
tabi yine tsarruf yoluna gidilebilir
iyiyim bende 1 de dersim var havada buz
senn elbisen tatlım pardonsayfalar arasında kişilerde karıştı kusura bakma
günaydın canım o bütçe ilk banada fazla geldi ama herşey dahilmiş:)
tabi yine tsarruf yoluna gidilebilir
önemi değil canım bende o elbiseyi tanışma için düşünüyorum ama daha uygun bişey bulursam fikrim değişebilir. istme ve nişan için ise yine o tarz bi elbise beğendim. forewerdan
ay 1 ders için gitmek zor vallahiiiii burdada fena yagmur varr
mağazada baktım canım ben ama denemedin, denediğimde nasıl olacak bilmiyorum, keske biraz daha uygun olsabirde yine forewerın sitesinde bir elbise görmüştüm oda cok guzledi ama mağazada bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?