Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Son düzenleme:
herkeze günaydın kızlar, hafta sonu bakamadım yine oku oku bitmeyen sayfalar karsıladı beni:):)

su bütce olayı benim kafamı karıstırdı ama ya ben hiç boyle oturup hesaplamamıstım ama kaba taslak bu kadar tutmaz düye dusunuyordum :S

burcu elbisen benim söz için baktıgım elbisenin aynısı :) o yuzden begendim tabikide :)

hiiihiii bütçeyi gören herkes bi şokta zaten ya ben mi çok hesapladım bildiğin mağaza fiyatlarını koydum alyans takı ve saat işin içine girdimi zaten fiyat löpp artıyyor.

ayrıca burcudamı elbise koydu yoksa benim koyduğum elbiseymi beğendinnn

günaydın canım o bütçe ilk banada fazla geldi ama herşey dahilmiş:)
tabi yine tsarruf yoluna gidilebilir

senn elbisen tatlım pardon sayfalar arasında kişilerde karıştı kusura bakma

senn elbisen tatlım pardon sayfalar arasında kişilerde karıştı kusura bakma

önemi değil canım bende o elbiseyi tanışma için düşünüyorum ama daha uygun bişey bulursam fikrim değişebilir. istme ve nişan için ise yine o tarz bi elbise beğendim. forewerdan

önemi değil canım bende o elbiseyi tanışma için düşünüyorum ama daha uygun bişey bulursam fikrim değişebilir. istme ve nişan için ise yine o tarz bi elbise beğendim. forewerdan

mağazada baktım canım ben ama denemedin, denediğimde nasıl olacak bilmiyorum, keske biraz daha uygun olsa birde yine forewerın sitesinde bir elbise görmüştüm oda cok guzledi ama mağazada bulamadım

mağazada baktım canım ben ama denemedin, denediğimde nasıl olacak bilmiyorum, keske biraz daha uygun olsa birde yine forewerın sitesinde bir elbise görmüştüm oda cok guzledi ama mağazada bulamadım

zevklerimiz benziyor sanırımm:) bende bu haftasonu bakıcam magazasına yakından nasıldı elbise pekiii... ayrıca diğer elbise hangisi resmini paylaşırmısın benim beğendiklrimden birimi acabaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…