belki diktirebilirim...
valla haklısın canım bunun ayakkabısı şalı filan baya pahalıya mal olur diktirebilirim belki...
bide kendi ailem açısından düşünüyorum daha çok sevdiğim tarafından düşünürsem problem yok... ama yinede abartmak istemiyorum:44:
günaydın kızlaaarrrarastırmalara yine tam gaz devam bakıyorum bu markada cok güzel şeyler varmış ya bende bi bakınim
nişanı kız tarafı karşılıyor ya adetlere uycaksanız zorlanabilirsin. erkek ardaşının durumu iyi ise o karşılayabiir aranızda bunlar sorun değilse :)
biz karar aldık nişan düğün yok erkek yok kız karşılar demiyeceğiz herşeyi 2miz karşılayacağız. aileler neye destek olmak isterse ona olcaklar bakalım kalkabilcezmi altından
günaydın kızlaaarrrarastırmalara yine tam gaz devam bakıyorum bu markada cok güzel şeyler varmış ya bende bi bakınim
adetleri konuşmuştuk canım zaten onların adetine göre herşey erkek tarafına aitmiş ona kalsa bi iğne bile almama gerek yok ama ben yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum
günaydın canım bak bak forewer güzeldir :)
adetleri konuşmuştuk canım zaten onların adetine göre herşey erkek tarafına aitmiş ona kalsa bi iğne bile almama gerek yok ama ben yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)
hem düğün günü hem balayı cok mu olur acaba :26: ama istiyorummmmpoz fikri benimde aklımda hatta beğendiğim biri şu Eki Görüntüle 1015509
çok güzemiş bu balayındamı çekilmiş canım bende dış çekim yaptıracagım
baktım canım cok tarz şeyler varama keşke daha fazla çeşit olsaymış :26:
ne güzel canım şanslısın ama yinede insanın kendi kendine bişeler almasıda hoşuna gidiyo iyi yapıyosun
günaydın tatlım nasılsın
Eki Görüntüle 1015743 daha iyisini bulamazsam benim nişan kıyafetim bu olacak sanırım kızlar
iiyiym canım neolsu pazartesi sendromu ile beraber işteyim :) sen nasılsın
bende iyiyim canım bütcen çok fazla geldi bence o bütce ile iki dügün yapılır
istanbulda o bütçeye düğün değil işte anca bunları yapabiliriz canım benim mantıksız hiçbişey yazmadım aslında nie bukadar fazla gözüktüki
kızlar fotoğrafları nasıl düşünüyorsunuz düğün hikayesi paketi mi yoksa normal paket mi
evet canım balayı çekimi bi tane adam var o çekiyo şimdi ismini yazmiyim en son yazdığımda 4 gün uzaklaştırma cezası almıştım
Eki Görüntüle 1015743 daha iyisini bulamazsam benim nişan kıyafetim bu olacak sanırım kızlar
evet canım balayı çekimi bi tane adam var o çekiyo şimdi ismini yazmiyim en son yazdığımda 4 gün uzaklaştırma cezası almıştım
yazma canım ceza alma aman bizim bi arkabamız dış çekim yapıyor ona yaptıracagız bizde inş hayırlısı ile
ben de düğün hikayesi isterim tabi şartlar elverirse =)
inşallah herşey istediğimiz gibi olur canım
inşallah herşey istediğimiz gibi olur canım
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?