Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ne kadar süredir berabersiniz ki ama bi anda yapmaya kalkınca pahalı oluyor bence yavaş yavaş başla

kim bilmiyorum ama hayırlı ugurlu olsun diyelim darışı başımıza

bende iyiyim canım sen nasılsın

daha 1 yıl 1 ay oldu ama ikimizde çok şeyler görmüş geçirmiş insanlarız ve olgunuz :) herkes ruh eşi olduğumuzu birbirimizi kaybetmememiz gerektiğini söyler :) bazen bakıyorum 6 senedir konuşan arkadaşlarıma daha herhangi bir konuda ne yapacağını bilmiyorlar yada uyum içinde değiller biz ikimizde sakin yapılıyız birimiz öfkelense diğerimiz alttan alıyor :) annesiz büyümüş o yüzdende çok oturaklı yapacağı şeyin sonucunu ölçüp tartabilen biri ev işlerinden anlayan ve beni canını verecek kadar çok seven biri :) çok uzattım galiba bunları birlerine anlatmayalı baya olmuş içimde kalmış :) kusura bakmayın

Selam kızlar nasilsiniz? Sayfalar bitmedi oku oku.. =) dün kuafördeydim bi gelin ve yaninda 5 kisi 270e anlastilar nisan icin =) kücük sehirleri seviyorum =D

selam canım :) cok iyiymiş ben nişanımda kuaföre nişanım olduğunu söylemicem ama düğünde mecburum

selam canım :) cok iyiymiş ben nişanımda kuaföre nişanım olduğunu söylemicem ama düğünde mecburum

Aynisini düsünüyorum nisanda kinada söylemem ama kuaför de tam karsi apt.nin altinda =D dügünde mecbur duvak takilcak fln

Aynisini düsünüyorum nisanda kinada söylemem ama kuaför de tam karsi apt.nin altinda =D dügünde mecbur duvak takilcak fln

bende sizin gibi düşünüyoruumm söylemeyelim paralar bize kalsın lazım onlar :)

Aslında beğendiğimiz topuzun ve makyajın fiyatını sorup fiyat uygun gelirse düğün saç makyajı için gelebiliriz falan diye çevirilebilir :)
Ama sonradan öğrenen kuaförün düğün günü uyuzluk yapma ihtimali de var :)

hemen fiyatı yükseltiyolar canım ama bitanesine öyle yapıp bozup cıkmak istiyorum zaten bu ülkede böyle en cok öğrenciler kazıklanır sonrada nişanlılardan para koparmaya bayılırlar evlenmek zaten zor daha da zorlaştırıyolar

beğendiğimize fiyat verdikten sonra düğün günü için anlaşabiliriz uygunmuş gibi konuya girince hemen yükseltebilirler mi
valla o 40-50 liralık topuzları 140-150ye yapıyorlar ya pes gerçekten bir kuaföre yapmak lazım.

fiyat listesinde hangi model olursa olsun düğün saçı fiyatı bellidir ve 3-5 katıdır bide topluca gidince hepbirlikte kazıklanıyosun bide dikkat edin aynı gün bi kaç gelini alan oluyomus arkadasımın yengesine öyle olmuş yetiştirememişler sinirden ağlamış

aa ben onu bilmiyordum demek hangi model olursa olsun gelin saçı fiyat belliymiş.Zaten gelinin yanına dünya insan niye gider ki anlamam bırakın sadece geline özen göstersinler 1-2 kişi yeter yardım amaçlı diğerleri başka kuaföre gitsin.Evet bak o yüzden güvendiğin yer olmalı

yani benim bildiğim öyle canım ama cok samimi bi kuaförün olur belki sana kıyak gecer orası ayrı aynen bende kuaför tıkış tıkış olsun istemiyorum en yakınlarım yanımda olsun yeter

yani benim bildiğim öyle canım ama cok samimi bi kuaförün olur belki sana kıyak gecer orası ayrı aynen bende kuaför tıkış tıkış olsun istemiyorum en yakınlarım yanımda olsun yeter

annemin arkadaşı kuaför ama çokta güvenmiyorum çünkü öyle çok bilindik büyük kuaför değil kendi çapında bir kuaför yoksa iyi kıyak olurdu buradan da kurtaramadık Ceren'cim ya bize sponsor olan her şeyi karşılamalı gibi duruyor :)

2 katı fiyat söylüyolar ya aptal yerine koyuyolar zamanında anemde öyle yapmış

bende sizin gibi düşünüyoruumm söylemeyelim paralar bize kalsın lazım onlar :)

Bence de öyle olmali ya, ben annem ve 2 3 arkadasim gitsek yeter annem de öyle diyor ne gerek var o kadar kisiye diye, bi de herkesin parasini evlenecek cift ödüyor sanki yeterince masraflari yok gbi... Bulundugum yerde topuz 25 makyajla hadi 40 dyelim, gelin basi 100 150 drek 3 4 kati..

Bi de ben kinada baska kuaföre gdicem tanimadgm bi yere ekstra para vermekten kurtaririm, yoksa ayni kuaförde sorun olur =D

bence damat sadece gelinin varsa kız kardeşlerin ve annesinin masrafını karşılamalı diye düşünüyorum kuzenler vs.gerek yok benim kuzenim evlense benim saçımı başımı niye evleneceği kişi yaptırsın ki ben böyle düşünüyorum

aynen madem sponsor oluyo komple paket istiyoruz yok mu sesimizi duyaaaaaaannnn

Bi de ben kinada baska kuaföre gdicem tanimadgm bi yere ekstra para vermekten kurtaririm, yoksa ayni kuaförde sorun olur =D

aaa doğru ya kına bi kaç gün önce onu saklıyamayız bize bi kaç tane sağlam kuaför bulmak lazım ya da nişan saçımızı begenirsek düğüne oraya gideriz ama yok onun parasınıda cıkartırlar

yinede ne yapılır ne alınır hiç bilgim yok
daha 18 yaşındaymışsın buurda herşeyi güzel anlatmışsın ama diğer konunuda görmüştüm canım bence önce problemleri halledin sonrası çok güzel şekilde gelir
kesinlikle çok haklısın bizimde öyle olucak zaten kuaföre ben annem bide yengem gelicek annem zaten sevdiğime ödetmez geriye bi ben bi yengem kalıyor

Duyuuunnn biiizziii
Gerçekten bir kaç tane sağlam kuaför lazım yoksa çekirge misali üçüncü de iyi bir para döktürürler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…