işin ucunda sevdiğimle görüşmek var
zevklerimiz benziyor sanırımm:) bende bu haftasonu bakıcam magazasına yakından nasıldı elbise pekiii... ayrıca diğer elbise hangisi resmini paylaşırmısın benim beğendiklrimden birimi acabaaa :)
ondan şüphem yok bende bi mutfak listesi yaptım hala eksik ar gibi hissediyorumben onu 5bine kıvırcam7bin çokkkkkk
ozaman koşa koşa gitme zamanıııı
evet bunudaaa gördüm çok tarz zatne buranın elbiseleri. bak bende nişan için bunu diyorum evde olacağı için abartı olmasın diye Eki Görüntüle 1015721 Eki Görüntüle 1015722
ondan şüphem yok bende bi mutfak listesi yaptım hala eksik ar gibi hissediyorum
Azcık daha zamanın ar durıyım sizle
evet bunudaaa gördüm çok tarz zatne buranın elbiseleri. bak bende nişan için bunu diyorum evde olacağı için abartı olmasın diye Eki Görüntüle 1015721 Eki Görüntüle 1015722
ben buna bayıldımmmm
olabilir cnım, evde olacaksa uygun zaten bu elbise, ama cok mu aynı giymiş gibi olursun diye düşünüyorum :44:
işte oyüzden tanışma için daha farklı bir model tercih edebilirim yada rengi farklı olabilirr
yemek takımlarım kahvaltı takımım var filan var tencere takımlarıyla ç.k.b takımlarını halamlar alcak bana ıvır zıvır almak kaldı iştehadi dur bakalım.. mutfak çok masraflı bir alan yaaa bende yemek takımı alcak çeyiz kampanyası oluyor ya 2300tlye beğendim ama içinde herşey var biriktirmeye çalışıyorum offf off
bendeeee bayıldımmmm evde nişan için güzel olur dimii ne çok abart ne çok sadeee
yemek takımlarım kahvaltı takımım var filan var tencere takımlarıyla ç.k.b takımlarını halamlar alcak bana ıvır zıvır almak kaldı işte
çok asil duruyor
Eki Görüntüle 1015743 daha iyisini bulamazsam benim nişan kıyafetim bu olacak sanırım kızlar
herkesin kafasın kıyafetleri belirlenmiş vallahi tarih yaklaşşsada şıp alsak. ben başka bir konuya bunu koymuştun orda görmüştüm cidden çok zarif ve şık bir elbise canım
arkadaşımın düğününde giycektim sonra daha özel bi günde tercih etmelisin diye tepkiler gelince vazgeçtim1.200 lira ama
arkadaşımın düğününde giycektim sonra daha özel bi günde tercih etmelisin diye tepkiler gelince vazgeçtim1.200 lira ama
belki diktirebilirim...canım elbise cok hoşmus, ama fiyatıda cok güzelmiş ,
uhhh maşallahhh bide snn bütçe pahalı çıkmış diyorsunuz banaaa elbisen sadece 1200 tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?