• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

zevklerimiz benziyor sanırımm:) bende bu haftasonu bakıcam magazasına yakından nasıldı elbise pekiii... ayrıca diğer elbise hangisi resmini paylaşırmısın benim beğendiklrimden birimi acabaaa :)

canım bu elbise diğeride, yakından da güzeldi kuması falan cok hosuma gitti benim :16:

Eklentiler

• $635266888547642867.jpg
    $635266888547642867.jpg
    2,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $635266888398664346.jpg
    $635266888398664346.jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 42
ondan şüphem yok bende bi mutfak listesi yaptım hala eksik ar gibi hissediyorum:52:

Azcık daha zamanın ar durıyım sizle:52:

:52: hadi dur bakalım.. mutfak çok masraflı bir alan yaaa bende yemek takımı alcak çeyiz kampanyası oluyor ya 2300tlye beğendim ama içinde herşey var biriktirmeye çalışıyorum offf off

:52: hadi dur bakalım.. mutfak çok masraflı bir alan yaaa bende yemek takımı alcak çeyiz kampanyası oluyor ya 2300tlye beğendim ama içinde herşey var biriktirmeye çalışıyorum offf off
yemek takımlarım kahvaltı takımım var filan var tencere takımlarıyla ç.k.b takımlarını halamlar alcak bana ıvır zıvır almak kaldı işte:1:
bendeeee bayıldımmmm evde nişan için güzel olur dimii ne çok abart ne çok sadeee :1::16:

çok asil duruyor:16:

yemek takımlarım kahvaltı takımım var filan var tencere takımlarıyla ç.k.b takımlarını halamlar alcak bana ıvır zıvır almak kaldı işte:1:

çok asil duruyor:16:

ohh negzelll ben herşeyi kendim yapıyorum maalesef :14::14:
evet canımm alsam şimdiden diyorum ama daha çok var başka model çıkar yazık paracıklara :1:

Son düzenleme:
herkesin kafasın kıyafetleri belirlenmiş vallahi tarih yaklaşşsada şıp alsak. ben başka bir konuya bunu koymuştun orda görmüştüm cidden çok zarif ve şık bir elbise canım

arkadaşımın düğününde giycektim sonra daha özel bi günde tercih etmelisin diye tepkiler gelince vazgeçtim:1: 1.200 lira ama:43:

canım elbise cok hoşmus, ama fiyatıda cok güzelmiş ,
belki diktirebilirim...

uhhh maşallahhh bide snn bütçe pahalı çıkmış diyorsunuz banaaa elbisen sadece 1200 tatlım :1::1:

valla haklısın canım bunun ayakkabısı şalı filan baya pahalıya mal olur diktirebilirim belki...
bide kendi ailem açısından düşünüyorum daha çok sevdiğim tarafından düşünürsem problem yok... ama yinede abartmak istemiyorum:44:

günaydın kızlaaarrr :21: arastırmalara yine tam gaz devam bakıyorum :1: bu markada cok güzel şeyler varmış ya bende bi bakınim :12:

Back