daha 18 yaşındaymışsın buurda herşeyi güzel anlatmışsın ama diğer konunuda görmüştüm canım bence önce problemleri halledin sonrası çok güzel şekilde gelir
kesinlikle çok haklısın bizimde öyle olucak zaten kuaföre ben annem bide yengem gelicek annem zaten sevdiğime ödetmez geriye bi ben bi yengem kalıyor
Duyuuunnn biiizziii
Gerçekten bir kaç tane sağlam kuaför lazım yoksa çekirge misali üçüncü de iyi bir para döktürürler bize
daha 18 yaşındaymışsın buurda herşeyi güzel anlatmışsın ama diğer konunuda görmüştüm canım bence önce problemleri halledin sonrası çok güzel şekilde gelir
kesinlikle çok haklısın bizimde öyle olucak zaten kuaföre ben annem bide yengem gelicek annem zaten sevdiğime ödetmez geriye bi ben bi yengem kalıyor
kayınvalideyide unutmayalım
onun kuaförde işi olmaz ki anadolu kadını derler yaa öylekayınvalideyide unutmayalım
benim bir ablam bir kız kardeşim var annemde açık ee yeter işte birde kuzenleri katarsak ohoo :)
onun kuaförde işi olmaz ki anadolu kadını derler yaa öyle
kuzenler başının çaresine baksın
Ay benimki pek süslü hazırlanmadan asla olmaz benden çok kuaföre gidiyor :)
Baksın vallahi kuzenim evlenirken beni götürmezse hiçte bozulmam onlarda bozulmasın :)
aslında ben kuaför eve gelsin istiyorumda çok mu şey istiyorum bilmiyorum
fotografçıylada düğün hikayesi paketiyle anlaşıcaz
valla benim için o kadarı lükse giriyor bizim bütçeyi aşar ama imkanınız yetiyorsa neden olmasın daha güzel :)
daha rahat ederim olur heralde bu isteğim:)
gönlünce olsun canım :)
onun kuaförde işi olmaz ki anadolu kadını derler yaa öyle
ohh sen sanslısın canım
Ay benimki pek süslü hazırlanmadan asla olmaz benden çok kuaföre gidiyor :)
Baksın vallahi kuzenim evlenirken beni götürmezse hiçte bozulmam onlarda bozulmasın :)
ayh benimkide öyle ya ama seviyorum kafa bi kayınvalidem var allahtan sevgilimin kız kardeşi yok o konuda kafam rahat
ayh benimkide öyle ya ama seviyorum kafa bi kayınvalidem var allahtan sevgilimin kız kardeşi yok o konuda kafam rahat
[QUOTE:
ohh sen sanslısın canım
kızlar fotoğrafları nasıl düşünüyorsunuz düğün hikayesi paketi mi yoksa normal paket mi
dış mekan çekimi ama düğün hikayesi değil :)
kızlar fotoğrafları nasıl düşünüyorsunuz düğün hikayesi paketi mi yoksa normal paket mi
bu fotoğraf konusuna çok takıntılıyım ya ben
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)ben hikaye tarzında istiyorum canım hatta balayında da cekim istiyodum ama kararsızım sen nası düşünüyosun?
bende fotoğraf konusuna dikkat ediyorum ama kuzeni fotoğrafa ilgili amatör de olsa güzel resimler çekiyor bir sürü düğünde o çekmiş ben onu takarım peşime :)
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)
ayyy bi sürü resmimiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?