Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kayınvalideyide unutmayalım

benim bir ablam bir kız kardeşim var annemde açık ee yeter işte birde kuzenleri katarsak ohoo :)

onun kuaförde işi olmaz ki anadolu kadını derler yaa öyle

kuzenler başının çaresine baksın

Ay benimki pek süslü hazırlanmadan asla olmaz benden çok kuaföre gidiyor :)
Baksın vallahi kuzenim evlenirken beni götürmezse hiçte bozulmam onlarda bozulmasın :)

Ay benimki pek süslü hazırlanmadan asla olmaz benden çok kuaföre gidiyor :)
Baksın vallahi kuzenim evlenirken beni götürmezse hiçte bozulmam onlarda bozulmasın :)

aslında ben kuaför eve gelsin istiyorumda çok mu şey istiyorum bilmiyorum
fotografçıylada düğün hikayesi paketiyle anlaşıcaz

[QUOTE:

ohh sen sanslısın canım

ayh benimkide öyle ya ama seviyorum kafa bi kayınvalidem var allahtan sevgilimin kız kardeşi yok o konuda kafam rahat

kızlar fotoğrafları nasıl düşünüyorsunuz düğün hikayesi paketi mi yoksa normal paket mi

Son düzenleme:
ben hikaye tarzında istiyorum canım hatta balayında da cekim istiyodum ama kararsızım sen nası düşünüyosun?
ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)
bende fotoğraf konusuna dikkat ediyorum ama kuzeni fotoğrafa ilgili amatör de olsa güzel resimler çekiyor bir sürü düğünde o çekmiş ben onu takarım peşime :)

ayyy bi sürü resmimiz olsun :)

Son düzenleme:

evet ya bu olmalı dediğim pozları bende kaydedip öyle çektirmek istiyorum çünkü bazı pozlar çok hoş oluyor çektirmezsem içimde kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…