• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

süper süperr :DDD kesin at kuzum merak ederim :) ben daha bakmadım hiç aslında baksam iyi olur mutfağa ağırlık verdim biraz malum bana göre en çok oraya para gidiyo o kadar eksik var ki ufak tefek :((

süper süperr :DDD kesin at kuzum merak ederim :) ben daha bakmadım hiç aslında baksam iyi olur mutfağa ağırlık verdim biraz malum bana göre en çok oraya para gidiyo o kadar eksik var ki ufak tefek :((

aynen kuzum mutfağa al al bitmez bende yatak odası banyo bitsin mutfak en zoru onu en sona sakladım :9: hadi ben cıktım o zaman akşama cicilerimle burdayım :9: :16:

tamam bebeğim akşamı sabırsızlıkla beklyorum bende aldıklarımın fotosunu çekiyim o arada akşam atarım :)

gel canım ne kadar kalabalık olursak o kadar destek oluruz birbirimize :) senin durumun nasıl anlat biraz :31:

Bende çok sevindim böyle bi grup bulduğuma,ımm anlataym şimdi :17:
Benim daha çok yeni aslında canım 4 aydır birlikteyiz ama rabbim nasip ederse nisanda nişan yapacaz ayy heyecan bastı yineee :1:
Belki evlilik kararı için az bi süre sizin gibi uzun ilişki tecrübesine sahip insanlar için (maşallah bu arada:nazar:) ama ben onu çok seviyom yaaa :16:

Son düzenleme:
Ben de yazdıkça fark ediyorum aslında bayağı olmuş :9:

amin canım sağol hepimizin inşallah :16: ayrılmam tabi gerçi ben daha çeyize bile başlamadım ocakdan sonra başlama niyetindeyim hayırlısıyla :31: fazla kararsızım eşya konusunda birde beğenilerim değişiyo sürekli erteleyebildiğim kadar erteliyorum :9:

başlarsın canım ya zaten insanın canı hep almak istediğinden başladığı gibi bitiverir valla alacakların o heyecanla dünya alırsın :) yeter ki para olsun

kızlarrr gittim aldım ilk çeyizimi ama 2 saattir foto yüklemeye çalışıyorum hata var diyo :( tüm hevesim kaçtı resmen :(

yaşasın çeyiz alışverişi başlasınnnn :DD tatlım bir bulaştın mı çıkamıyorsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel günlerde kullanın :) olsun tatlım birazdan tekrar denersin skma canını :) havluları mı aldın

yaşasın çeyiz alışverişi başlasınnnn :DD tatlım bir bulaştın mı çıkamıyorsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel günlerde kullanın :) olsun tatlım birazdan tekrar denersin skma canını :) havluları mı aldın

evet canım bi misafir havlusu bide normal boy aldım ama foto boyutu buyuk geldi yarın tekrar denicem ee hani senin ceyizcikler bari sen foto at tatlım :16:

$IMG_6026.jpg günlük yemek takımım bu :) çok net değil galiba ama

$IMG_602442.jpg buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim için :( güral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli :D

$IMG_6029.jpg buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerim :D yandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin :D

Eki Görüntüle 870418 buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim için :( güral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli :D

cok güzellerr :16: özellikle dedenin aldığı takım ne kadar değerlidir senin için allah onu nur içinde yatırsın canım :( ana parçalar alınmıs artık devamınıda bekliyoruz :9:

Eki Görüntüle 870419 buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerim :D yandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin :D

canım galiba yemek takımın kırmızı ben kırmızı mor uyumuna bayılırım ikeanın ürünleride kaliteli oluyo düşünebilirsin bence :)

yok kuzum mürdüm lila gibi günlük yemek takımı ama vazgeçtim çatal kaşık takımı onunla kullamaktan tonu tutmadı ya asla olmaz :DD fiyatı çok iyi ondan sadece kahvaltı takımım için aıcam onu :) daha çatal kaşık seti çelik tencere seti de var :D onları da çekerim yarın dedim ya ben mutfağa başladım diye :D bugünde cam kesme tahtası aldım 5 lira hemde :D baya büyük kalın cam üzerinde çaydanlık figürleri filan var bilmiyorum kullanışlı olur mu cam ama aldım :D

Back