yok kuzum mürdüm lila gibi günlük yemek takımı ama vazgeçtim çatal kaşık takımı onunla kullamaktan tonu tutmadı ya asla olmazD fiyatı çok iyi ondan sadece kahvaltı takımım için aıcam onu :) daha çatal kaşık seti çelik tencere seti de var onları da çekerim yarın dedim ya ben mutfağa başladım diye bugünde cam kesme tahtası aldım 5 lira hemde baya büyük kalın cam üzerinde çaydanlık figürleri filan var bilmiyorum kullanışlı olur mu cam ama aldım
bugün bir çıktık da gördüğüm herşey eksik ya o kadar çok alınması gereken var kiher gördüğüme evet o da evet o da demekten skıldım nerde tatlım daha işimzi bulup düzen kurmamız lazım bugün alınacakları gördükten sonra emin oldum tekrar:)
ya bizde çok dolaşırdıkkkD nasıl eğlenceli olur nasıl sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee D
aslında iyi yapıyoruz bir yerdede fikir oluyo aklımızda model görüyosun fşlan birde zevklerini görüyosun birbiriininben şimdi kuzenimle yapıyorum bu işi
iyi akşamlarr kızlar :) nasılsınız
çoook güzel olmuş :)) inşallah 1 gün yazdığını da görürüz tatlım
Eki Görüntüle 870418 buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim içingüral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli
Eki Görüntüle 870419 buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerimyandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin
ya bizde çok dolaşırdıkkkD nasıl eğlenceli olur nasıl sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee D
evet ya cok zevkli oluyohatta ben hep aynalı modellere yapışırdım sabah ilk iş sacıma başıma bakmak için
iyiyiz pelin sen nasılsın :)
Ben geldiiimmmm
ahh bebeğim amin inşallah :) en doğru zaman olsun hepimizinde :) burda söz nişan fotolarını paylaşalım :)))baya birşey yapıyolarmış sözde ben bu kadar bilmiyordum o gün için hediyelik sabunlar biblolar çok fikir var
hoşgeldin tatlımm :)
evet canım bende burda öğrendim ben sözümde küçük şişelerde adımız yazan lavanta kolanyası hediye etmek istiyorum hatta fotosuda var bunlardan
hoşgeldinnteşekkür ederim iyiyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?