Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kullanışlıdır canım tahtaya pek hijyenik degil diyolar zaten :) sen baya kaptırmıssın bu gidişle seninki askerden gelene kadar çeyizi yarılarsın inşallah

bugün bir çıktık da gördüğüm herşey eksik ya o kadar çok alınması gereken var ki her gördüğüme evet o da evet o da demekten skıldım nerde tatlım daha işimzi bulup düzen kurmamız lazım bugün alınacakları gördükten sonra emin oldum tekrar:)

yavaş yavaş alınır tatlım benimde kafamda bi sürü alınacak var ama öğrenci halimle mecbur teker teker alıcam çalışıncada beyaz eşya mobilya alırız biz şimdiden bizimkiyle nişanlı çiftler gibi o reyonlarda dolaşıyoruz

ya bizde çok dolaşırdıkkk D nasıl eğlenceli olur nasıl sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee D

ya bizde çok dolaşırdıkkk D nasıl eğlenceli olur nasıl sanki hemen alcakmış gibi heyecanlanırdım ben :) rabbim o günleri de göstersin inşallah bizeee D

evet ya cok zevkli oluyo hatta ben hep aynalı modellere yapışırdım sabah ilk iş sacıma başıma bakmak için

aslında iyi yapıyoruz bir yerdede fikir oluyo aklımızda model görüyosun fşlan birde zevklerini görüyosun birbiriinin ben şimdi kuzenimle yapıyorum bu işi

aslında iyi yapıyoruz bir yerdede fikir oluyo aklımızda model görüyosun fşlan birde zevklerini görüyosun birbiriinin ben şimdi kuzenimle yapıyorum bu işi

kuzum üzülme gelince inşallah alıcı gözüyle bakarsınız hemen işiniz gücünüz olurda ilk seni evlendiririz burdan inşalllahhh

ahh bebeğim amin inşallah :) en doğru zaman olsun hepimizinde :) burda söz nişan fotolarını paylaşalım :)))baya birşey yapıyolarmış sözde ben bu kadar bilmiyordum o gün için hediyelik sabunlar biblolar çok fikir var

bence çok hoş çıtır çıtır ne ağır ne basit gayet iyi :)

yaaaa çok güzel ikisi çok uyumlu ben bu renge bayılıyorum ayrıca güle güle kullanın mutlulukla aşkla güzel günler geçirin :)

iyiyiz pelin sen nasılsın :)
Ben geldiiimmmm

hoşgeldin tatlımm :)

evet canım bende burda öğrendim ben sözümde küçük şişelerde adımız yazan lavanta kolanyası hediye etmek istiyorum hatta fotosuda var bunlardan

Kızlar hazır çeyiz demişken bizde bugün beyaz eşya baktık fiyat toparladık hangi markadan alacağımıza falan baktık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…