süper süperrDD kesin at kuzum merak ederim :) ben daha bakmadım hiç aslında baksam iyi olur mutfağa ağırlık verdim biraz malum bana göre en çok oraya para gidiyo o kadar eksik var ki ufak tefek (
gel canım ne kadar kalabalık olursak o kadar destek oluruz birbirimize :) senin durumun nasıl anlat biraz
bizde aldığımız çeyizlerin resimlerini paylaşırız :) sende var mı hazırlık canım
Ben de yazdıkça fark ediyorum aslında bayağı olmuş
amin canım sağol hepimizin inşallahayrılmam tabi gerçi ben daha çeyize bile başlamadım ocakdan sonra başlama niyetindeyim hayırlısıyla fazla kararsızım eşya konusunda birde beğenilerim değişiyo sürekli erteleyebildiğim kadar erteliyorum
aynen kuzum mutfağa al al bitmez bende yatak odası banyo bitsin mutfak en zoru onu en sona sakladımhadi ben cıktım o zaman akşama cicilerimle burdayım
Kızlarrr sizde yapın aşağıya takvim şu kadar yıl ay gün kaldı diyee :)
yaşasın çeyiz alışverişi başlasınnnnD tatlım bir bulaştın mı çıkamıyorsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel günlerde kullanın :) olsun tatlım birazdan tekrar denersin skma canını :) havluları mı aldın
Eki Görüntüle 870418 buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim içingüral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli
Eki Görüntüle 870419 buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerimyandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?