Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

süper süperr DD kesin at kuzum merak ederim :) ben daha bakmadım hiç aslında baksam iyi olur mutfağa ağırlık verdim biraz malum bana göre en çok oraya para gidiyo o kadar eksik var ki ufak tefek (

süper süperr DD kesin at kuzum merak ederim :) ben daha bakmadım hiç aslında baksam iyi olur mutfağa ağırlık verdim biraz malum bana göre en çok oraya para gidiyo o kadar eksik var ki ufak tefek (

aynen kuzum mutfağa al al bitmez bende yatak odası banyo bitsin mutfak en zoru onu en sona sakladım hadi ben cıktım o zaman akşama cicilerimle burdayım

tamam bebeğim akşamı sabırsızlıkla beklyorum bende aldıklarımın fotosunu çekiyim o arada akşam atarım :)

gel canım ne kadar kalabalık olursak o kadar destek oluruz birbirimize :) senin durumun nasıl anlat biraz

Bende çok sevindim böyle bi grup bulduğuma,ımm anlataym şimdi
Benim daha çok yeni aslında canım 4 aydır birlikteyiz ama rabbim nasip ederse nisanda nişan yapacaz ayy heyecan bastı yineee
Belki evlilik kararı için az bi süre sizin gibi uzun ilişki tecrübesine sahip insanlar için (maşallah bu arada) ama ben onu çok seviyom yaaa

Son düzenleme:

başlarsın canım ya zaten insanın canı hep almak istediğinden başladığı gibi bitiverir valla alacakların o heyecanla dünya alırsın :) yeter ki para olsun

kızlarrr gittim aldım ilk çeyizimi ama 2 saattir foto yüklemeye çalışıyorum hata var diyo tüm hevesim kaçtı resmen

yaşasın çeyiz alışverişi başlasınnnn D tatlım bir bulaştın mı çıkamıyorsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel günlerde kullanın :) olsun tatlım birazdan tekrar denersin skma canını :) havluları mı aldın

evet canım bi misafir havlusu bide normal boy aldım ama foto boyutu buyuk geldi yarın tekrar denicem ee hani senin ceyizcikler bari sen foto at tatlım

buyemek takımını rahmetli dedem almış ilk emekli maaşıyla çeyizim için güral porselen baya kapsamlı birşey 89 paarça sanırım evet yeniler gibi değil ama ben bunu asla kullanmamazlık etmem benim için çok değerli onun için yemek takımım bu pempe çiçekli

buda kahvaltı takımım çok net değil yarın tekrar çekerim yandaki kalık setini de kahvaltı takımım için alıcam uyar mı görmek için deneme yapmıştım sizde fikir verin

cok güzellerr özellikle dedenin aldığı takım ne kadar değerlidir senin için allah onu nur içinde yatırsın canım ana parçalar alınmıs artık devamınıda bekliyoruz

canım galiba yemek takımın kırmızı ben kırmızı mor uyumuna bayılırım ikeanın ürünleride kaliteli oluyo düşünebilirsin bence :)

yok kuzum mürdüm lila gibi günlük yemek takımı ama vazgeçtim çatal kaşık takımı onunla kullamaktan tonu tutmadı ya asla olmaz D fiyatı çok iyi ondan sadece kahvaltı takımım için aıcam onu :) daha çatal kaşık seti çelik tencere seti de var onları da çekerim yarın dedim ya ben mutfağa başladım diye bugünde cam kesme tahtası aldım 5 lira hemde baya büyük kalın cam üzerinde çaydanlık figürleri filan var bilmiyorum kullanışlı olur mu cam ama aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…