Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlaar ben daha çoook var diye umutsuzluğa kapıldıkça burayı görünce bir rahatlama geldi demek sandığım kadar uzun bir süre değil gerçi bir 2015 mayıs-haziranda evlenmiş olmayı düşünüyoruz ama bakalım kısmet
Aramıza hoşgeldinnn :) kendinden bahset canım kaç yaşındasın kac senelik ilişin var
iyi yönünden bak askerden gelince önünüzdeki en büyük engel kalkıcak siz ne zaman düşünüyosunuz canım sözünüzü :)
selamlaar ben daha çoook var diye umutsuzluğa kapıldıkça burayı görünce bir rahatlama geldi demek sandığım kadar uzun bir süre değil gerçi bir 2015 mayıs-haziranda evlenmiş olmayı düşünüyoruz ama bakalım kısmet
hoşbulduk :) 24 yaşındayım 8 yıllık bir ilişki bizimki hayırlısıyla birdahaki ekim-kasımda nişan diyoruz artık
hoşgeldinn :) hiç kapılma tatlım umutsuzluğa hepimiz aynıyız burda birlikte yapıcaz hazırlıkları artık demi ceren :)
Arayıpta bulamadığımm bi konu iştee,süperrr..bende varım kızlarrr
canım benim okulum bitti ama formasyon almam lazım bir sene askerlikten sonra iş bulma filan derken allah nasip ederse yaza diye düşünüyoruz ama bakalım :) siz de nedir durum
vala öyle tatlım ya o gün kahve falı baktırdım aneme iki kişi var bunlar kavusucak iki hane bir olucak ama biraz zamanı var falan dedi dedim anne noluyoruz ya sanki yüzümden okuyo herseyi hiç bişe kaçmıyo vala
hoşbulduk :) 24 yaşındayım 8 yıllık bir ilişki bizimki hayırlısıyla birdahaki ekim-kasımda nişan diyoruz artık
maşallah en kıdemlimiz sensin canım
aynen pelinim :) biz hazırlık yaparken zaman su gibi akıp geçicek sonrada hoopp mutlu sonn :123:
Arayıpta bulamadığımm bi konu iştee,süperrr..bende varım kızlarrr
ay inşallah canım sabırsızlanıyorum o günler gelsin resimler paylaşalım :)
maşallah en kıdemlimiz sensin canım
aynen pelinim :) biz hazırlık yaparken zaman su gibi akıp geçicek sonrada hoopp mutlu sonn :123:
wowwww süpersin :) Allah tamamına erdirsin ama buradan ayrılma bütün heyecanlarımızı burada paylaşacağız :)
günaydın kızlarrrrrr :)))) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğaldıkça mutlu oluyorum ben valla nasılsınız keyifler nasıl bakalım
ahh bana sor birde ama napalım cerenim bu günlerde geçicek :)