• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

birlikte geçiremiyecek misiniz yani:26:olsun canım çalışması gerekiyordur ama telafi edersiniz :)

tatlım bi dahakilerini evinizde kutlarsınız iyi yönünden bak çalışıyo yuvanızı kurabilmek için para kazanıyo :) geldiğinde telafi edersiniz :34:

günaydın tatlım belki süpriz yapacaktık:9:

Günaydınnn kızlarrr ayyy günahını almışım ben ona kıyamam yaaa :1:
gece 12 de aradı çık çıkkk kapıya hemen diyo delirdin mi diyorum:53:
neyse ayy zar zor çıktım pijamalarımla:17:
minik bi pasta almış:21: buz gibi havada onu yedik:1: bide dilek balonu uçurduk:12:
öyle gitti hediye alcak fırsatım olmadı diyo şirketten çıktığı gibi gelmiş:1: asıl kutlamamız salı günüymüş:9:

minik bi pasta almış:21: buz gibi havada onu yedik:1: bide dilek balonu uçurduk:12:
öyle gitti hediye alcak fırsatım olmadı diyo şirketten çıktığı gibi gelmiş:1: asıl kutlamamız salı günüymüş:9:

ay ne güzel canım gelmiş ama seni görmeye :16:

çok güzel bir süpriz olmuş:)bi de asıl kutlama yapacaksınız ohh valla:)

Kızlaaaarrrr hepinize günaydıııınnnn :)
Mutlu aşk dolu hafta sonu geçiririz inşallah :16:
Takvimler yavaş yavaş düşüyor yanlış hatırlamıyorsam 1 sene 7 aylardan gün sayıyordum :1:

Offf offff yastıkların yenileri çıkmış ya içim gitti şimdi Eki Görüntüle 1001372
Sordum da zaten 100 adetten aşağı yapmıyorlarmış ohh :)

günaydın kuzum =) gittikçe vakit azalıyo ben de 7 ay dan düştüm artık :)

bu yastıklar daha da güzelmiş canım fiyatı da uygun :)

Son düzenleme:
hayır canım onu demek istemedim bir farkı yok pek :) isimli sadece :)) seninkiler daha ayrı:)

şaka yaptım canım bende bunları daha çok beğendim ama zaten yaptıramazmışım 100 taneden fazla olması gerekiyormuş yapılması için ve 2 tl benim o kadar dağıtacak yerim yok ki zaten :)

Back
X