• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım dediğim gibi kafamı toparlayıp öyle plan yapıcam bu hafta sonu sevgilimle buluşcaz oturur konusuruz yinede herseyi zaman göstericek ama büyük ihtimalle seninle yakın tarihlerde oluruz :34:

inşallah güzel kararlar alırsın canım takvimi kaldırdığını görünce kendiminki kalkmış kadar üzüldüm umarım mutlu olacağın bir tarih olur.inşallah düğünlerimiz de aynı zamanlarda olur :)

soft renklerde olucak canım makyajımda kıyafetimde makyajımda kesinlikle far kullanmıycam ama bundan eminim:9:

niye canım naturel bi renk kullanabilirsin eyeliner mi çekiceksin bende sade makyajdan yanayım saçda öyle olmalı :12:

bilmem sevmiyorum far:19: eyeliner çekerim heralde yüzümdeki en fazla şey takma kirpiklerim olur canım:21:

Son düzenleme:
canım sözü 2015 yazında yapabiliriz bilmiyorum bi süre plan yapmak istemiyorum hayal etmek güzel ama birazda gercekci olmaz lazım bide benim hayalimde hep kır düğünü vardı o yüzden yaz düğünü olsun istiyorum 2016ya da yetişmez en doğrusu askerliğide aradan cıkarmak beni en iyi sen anlarsın yıllar insanı bazen cok yoruyo

canım mantıklı olan o işte ama bazen insan beklemekten yoruluyo uzun ilişkilerin böyle bi sıkıntısı var nese zaten ben herşeyi oluruna bıraktım herşey zamanlıca olur zaten :)

5yili gecti birlikteligimiz.anliyorm sni.ama olgun bir yasta tanismadikk.tanistigimizda uni.ogrencisiydikk onumuzde engel cktuu.smdi son engeli bitiriyorz askerligini yapiyor.o yzdn gecen yillara takilmiyorm.
He uni.bitmis askerlik te btmis olr o zmn uzun seneler olmstur birliktelik o zmn durum farkli

canım bilmiyorum hiç anneme dedim bugun diyelim mi diye o zaman gelsin bi bakalım dedi:14:
Siz bilirsiniz cnm huyunu soz biliyosunuz.ama kas yapayim derken goz cikarma olayi derler ya.hani son dk ogrenme isi umarim babanda ters tepki yapmaz.en azndan belki annen babana kizi istemeye gelcekler byle bi drm var diye citlatabilir

inşallah güzel kararlar alırsın canım takvimi kaldırdığını görünce kendiminki kalkmış kadar üzüldüm umarım mutlu olacağın bir tarih olur.inşallah düğünlerimiz de aynı zamanlarda olur :)

inşallah canım hep beraber cok güzel görelim burda :16:

5yili gecti birlikteligimiz.anliyorm sni.ama olgun bir yasta tanismadikk.tanistigimizda uni.ogrencisiydikk onumuzde engel cktuu.smdi son engeli bitiriyorz askerligini yapiyor.o yzdn gecen yillara takilmiyorm.
He uni.bitmis askerlik te btmis olr o zmn uzun seneler olmstur birliktelik o zmn durum farkli

bizimde 5 yıl oldu canım ama biz lisede karşılaştık inşallah önünüzdeki askerlik engelinide aşarsınız nası gidiyo bekleyiş?

Siz bilirsiniz cnm huyunu soz biliyosunuz.ama kas yapayim derken goz cikarma olayi derler ya.hani son dk ogrenme isi umarim babanda ters tepki yapmaz.en azndan belki annen babana kizi istemeye gelcekler byle bi drm var diye citlatabilir

öyle olur zaten canım annem o zaman gelsin söyleriz diyor söylemedende olmaz zaten :14:

evet canım başta öyle gelecekler :17::17:

aman onasıl olcak canım benim bişey demicekler miiiiii:53: diye yazmıştım ancakk topiği okudum cevaplarıda gördüm :) hakkında hayırlısı olsun canım benim. herkesin aile yapısı bir değil tabiki snn için hangisi iyi olcaksa inş o olur

Son düzenleme:
Günaydın =) ben iyiyim canım sen nasılsın? of okula gitmem gerek ama bıktım artık :D :19: :111:

aman onasıl olcak canım benim bişey demicekler miiiiii:53: diye yazmıştım ancakk topiği okudum cevaplarıda gördüm :) hakkında hayırlısı olsun canım benim. herkesin aile yapısı bir değil tabiki snn için hangisi iyi olcaksa inş o olur

çok düşündüm canım diyecegim babama zaten sizde haklısınız ama annemsiz olmaz yanında destek vermesi gerek demi:14::14:

çok düşündüm canım diyecegim babama zaten sizde haklısınız ama annemsiz olmaz yanında destek vermesi gerek demi:14::14:

bence de demelisin diye düşünüyorum, mesela ben babanın yerinde olsam denmesini isterdim onceden biliyor olmak isterdim, tabiki annenle beraber olmalı soylemen, ama iyi düşün canım burda aklın karışmıs olmasın çogunluk onceden derdik dusuncesinde diye,en iyisini sen bilirsin babanın dusuncesine göre hareket etmelisin.

Back
X