Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

her şey tam maşallah
hepsi gönlünce olsun...

canım sözü 2015 yazında yapabiliriz bilmiyorum bi süre plan yapmak istemiyorum hayal etmek güzel ama birazda gercekci olmaz lazım bide benim hayalimde hep kır düğünü vardı o yüzden yaz düğünü olsun istiyorum 2016ya da yetişmez en doğrusu askerliğide aradan cıkarmak beni en iyi sen anlarsın yıllar insanı bazen cok yoruyo

Bnce okulun son senesinde sozu yap.snrada nisan yapip daha snrasinda dugun olr.yani sozle nisan arasina 1sene koyulmaz bnce ck fazla.ayrica erkek arkadasin hakli.bnde askerlik olmadan evlilik dusuncesine sicak bakmiyorm

canım mantıklı olan o işte ama bazen insan beklemekten yoruluyo uzun ilişkilerin böyle bi sıkıntısı var nese zaten ben herşeyi oluruna bıraktım herşey zamanlıca olur zaten :)

canım başta söylersem ben babamla abim anlayış göstermezler ki ne yapacagım bilmiyorum hiç söylemek sizin için kolay gözüküyor ama herkesin aile yapısı farklı ki

Canım bence bir baba bu konuda ne kadar anlayışlı olursa olsun pat diye haberi olmadan kızını istemeye gelen bir aileye sen önceden söylediğinde ki kadar bile anlayışlı olmaz yani.
ayy ben babama böyle yapsam işin sonunda kendime saklancak yer bulmam şart olur babam beni
benim babam vereceği varsa da vermez :)

Son düzenleme:

hersey mükemmel duruyo canım ama ekstra olarak kapı süsü hazırlayabilirsin sözümüze hoşgeldiniz diye

pat diye degil canım eltim arkadaşım demiştim dedi onlara gidiyorum ben orada gördük begendik diye gelecekler yani pat diye gelse zaten vermez oda anneme dedim bugun o gün gelsin bakarız dedi ben ne yapıyım yani canımda sıkılıyor

Evet canım yıllar uzadıkça insan sabırsız oluyor yoruluyor benim düğünde ne zaman olacak belli değil en geç 2017 yazında olur herhalde sözümüz kısmetse 2015 yazı.5-6 aylık bir sözlülük 1.5 sene nişanlılık sürem olur tahminimce kimine uzun gelebilir ama hazırlıklar vs için uygun ve rahat bir süre benim için.Sende 2 sene çok uzun değil diyorsan 2015 yaz düşünebilirsin.Yani 2016 ya yetişmez sanırım askerlik falanda var.

Herkesin ailesi farklı tabi benim babam öyle gelseler uzun bir süre bekletir çünkü konuşmadan anlaşmadan olmaz bu işler diyor.Hayırlısı olsun canım

canım dediğim gibi kafamı toparlayıp öyle plan yapıcam bu hafta sonu sevgilimle buluşcaz oturur konusuruz yinede herseyi zaman göstericek ama büyük ihtimalle seninle yakın tarihlerde oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…