• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Konuştuk bugün bakalım tekrar ev alma fikrine döndü birisi aklını karıştırmış bunun saçma sapan konuşmuş.Bende güzelce sakince anlattım bak hayatım biz orada oturursak hayal ettiğimiz gibi yaşayamayız hem masrafı fazla evin senin paranla yapılacakmış annenler yapmayacakmış madem oraya para vereceğine peşinat yaparız dedim orada oturursak günümüz nasıl geçecek bir anlatayım sonra sen anlat dedim.İşten çıktık eve geldik nereye gideceğiz annene sonra akşama kadar oturacağız eve gidip yatacağız sabah kalkıp işe peki pazar günleri tatil nasıl geçecek dedim annenler aşağıdayken biz yukarıda baş başa oturabilecek miyiz hayır.Haklısın dedi şu an gezemiyoruz hiç bir aktivite yok akşam dedim o zaman çıkabilecek miyiz hayır.Onların orası pek çalışan bayan kaldıracak yer de değil bayanlar çalışmıyor bir yengesi çalışıyor oda laf oluyor falan.Dedim tamam maddi konuda rahat oluruz ama mutluluğumuzu psikolojimizi düşün bizim istediğimiz hayat orası değil dedim.Haklısın dedi hem her gün oradan işe nasıl gideceksin (merkeze 40 dk ).Sonra erkek kardeşine ev parası biriktiriyor ailesi kardeşi de çalışıyor.Dedim kardeşinin evlenmeye niyeti yok abin ondan önce gidecek ona hazırlıkları yok.Benim sevgilim ev alacağım dediği zaman babası nasıl alacaksın ev diye çok umursamıyor dikkate almıyor bir de onu söyledim kardeşime ev yapıyorlar da ben nasıl alamayacakmışım dedi.İşe gireyim kesin ev alacağız dedi.Ben yavaş yavaş aklına girerim vallahi çünkü hiç bizim mutlu olabileceğimiz yer değil.Sana sürpriz yapmak istesem hazırlık yapacağım yapamam çünkü akrabaların gelir evde hep tam takım hazır durmam gerekir falan bakalım şimdilik çeldim aklını Allah'ım sen yardım et de benim lafımı dinlesin :)

Evliliğin her dönemini doya doya istediğimiz gibi yaşamamız gerekiyor canım bir daha bu günler geri gelmeyecek vallahi mutlu olamayacağınızı düşündüğünüz yere niye boşa para harcayasınız değil mi ama mantıklı olan senin düşüncendi sevindim sevgilinin fikrinin değişmesine inşallah her şey hep hayal ettiğimiz gibi gerçekleşir :16:

anladım canım bizde de işte sözde söz bileziği tek taş nişanda set ve bilezik düğünde sadece bilezik ama erkek arkadaşımın tarafta nişanda set yokmuş sadece bilezik yapılırmış set düğünde takılırmış bilezikte tekrar takılıyormuş hani bende bilmiyorum ne kadar takılacak edilecekte bunlar varmış :)
yani adetler çok farklı ya burada okuyorum da sözde bile söz seti nişanda nişan seti düğün seti diye ayrı ayrı takımlar alınan da var mesela ben nişanda set takılırsa düğünde gerek yok diye düşünüyorum ama okuyorum ki düğün seti nişan setinden daha ağır gösterişli oluyormuş her yerde değişik :)

her yerde farklı bu adetler canım sözde set takanlar mı varmış maşallah valla :1: sözde nişanda bütün takıları erkek arkadaşım yapacak ailesi bu konuda pek destek değil erkek arkadaşımın şu an evlenecek olan bir abisi var kız tarafı başlık parası istemiş biz de öyle terbiyesizlikler asla yok hiç yüz göz olamam para altın vs. için ev almayı düşünüyor ya sevgilim masrafları da hep kendi başına yapacak o yüzden zorlamam altın konusunda mutluluktan önemli değil altın ama hem nişanda hem de düğünde set takılırsa boş ver sesini çıkarma derim tabi sevgilin değil de ailesi yapacaksa :34:

günaydın kızlar :) bir süre yoktum aranızda hastaydım ama şimdi geldim tekrar :) sayfaları oku oku bitmedi de :)

Erkek arkadasin ve ailesi izmittemi yasiyo?
evet izmitte yaşıyolar:)
Bence patlicani ana yemek yerine meze seklinde katabilirsn menuye.patlican herkesin sevdigi yedigi bi yemek olmayabilir.et daha risksiz sanki bana gore
daha zamanı var canım bulcaz sadece etten oluşan nasıl bi yemek yapabilirim ki:44:
Aa izmitte nerde?bzde izmitte oturucaz buyuk ihtimalle
kartepe diye bi yer:1: ama ben hiç bilmiyorum izmiti:)
Aa bnde bu tarz tepsiler bakiyormm:)
çok tatlılar dimi:1:
İkincisi deilde bnce ilk i olabilir.ikincisinin kurdelalari yemek yerden yemege girebilir.ama bnce kadehleri susluyosan bn olsam catal bicak suslemeye girmem.hersey suslu olmasn sade olsun isterm:)

kadehlerinde alt kısmına sadece bi fiyonk yapmaya karar verdim ama emin değilim:1:

Son düzenleme:
Bnde acik bufe hazirlamayi dusunuyorm.Birde gelenlere soz mendili dagiticam bas harflerimizin oldugu

söz tarihlerimiz cok yakın canım sen benden bikaç gün önce yapıcaksın ikram konusunda tarif bakınıyorum tek tek denicem lezzetli ve kolay olanları koyucam sana da yardım ederim canım :34:

günaydın kızlar :) bir süre yoktum aranızda hastaydım ama şimdi geldim tekrar :) sayfaları oku oku bitmedi de :)

günaydınn canımm :) cok geçmiş olsun iyi misin şimdi?

söz tarihlerimiz cok yakın canım sen benden bikaç gün önce yapıcaksın ikram konusunda tarif bakınıyorum tek tek denicem lezzetli ve kolay olanları koyucam sana da yardım ederim canım :34:

iyiyim tatlım şimdi saol =)

kızlar nişanı galatada yapsam nasıl olur zaten orda evlenme teklifi almıştım aile arasında sade bi yemekle yüzüklerimiz takılsa zaten benim galataya ayrı bi hayranlığım var:1:

evet izmitte yaşıyolar:)

daha zamanı var canım bulcaz sadece etten oluşan nasıl bi yemek yapabilirim ki:44:

kartepe diye bi yer:1: ama ben hiç bilmiyorum izmiti:)

çok tatlılar dimi:1:

kadehlerinde alt kısmına sadece bi fiyonk yapmaya karar verdim ama emin değilim:1:

Aaa kartepemi?:)erkek arkadasimin ailesi kartepede oturuyo.bilirm oralari.bzde ordan bi siteden baktik ama smdi adini unuttm yeni yapildi.adi ne soylersen hatirlarim?

Kuzenim saolsun bnm yerime herseyi dusunuyo cok destek oluyo:)mendil herkesemi veriiliyo?bide soz bohcasi varmis onuda bgn kuzenim soyledi.

Aaa kartepemi?:)erkek arkadasimin ailesi kartepede oturuyo.bilirm oralari.bzde ordan bi siteden baktik ama smdi adini unuttm yeni yapildi.adi ne soylersen hatirlarim?

sen sorunca sitenin adını unuttuğumu farkeettim benim adama sordum cevap versin söyliyim sana canım:1: sende orda mı oturuyosun peki :17:

Back
X