2.cisi daha güzel canım ama fiyongu 1.sinin olduğu yerde olsa daha iyi olur yerken zor olur yoksa :) kendinde yyapabilirsin bunlardan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hepiniz için hayırlısı olsun inşallah![]()
iyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız ? :)
yapıyım diyorum bunlardan bıçagıda süslerimçok sevimli :)
çok teşekkürlerHadi hepiniz için hayırlısı olsun inşallah![]()
2.cisi daha güzel canım ama fiyongu 1.sinin olduğu yerde olsa daha iyi olur yerken zor olur yoksa :) kendinde yyapabilirsin bunlardan![]()
teşekkürler :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Âmin canım çok sağol darısı başınıza inşallah :109::109:![]()
bu dönem son işte yaza işe girer inşallah
Selam kızlar nasılsınız ? :)
Anladım canım okulu bir bitsin sonra daha kolay karar alırsınız
yeni gördüm canım iyyimde bu hafta sonları cok yavaş geçiyo okul yine insanı oyalıyo takvime bi bakıyorum bi hafta daha gitmiş ama bugun ağır çekimdeyim![]()
Konuştuk bugün bakalım tekrar ev alma fikrine döndü birisi aklını karıştırmış bunun saçma sapan konuşmuş.Bende güzelce sakince anlattım bak hayatım biz orada oturursak hayal ettiğimiz gibi yaşayamayız hem masrafı fazla evin senin paranla yapılacakmış annenler yapmayacakmış madem oraya para vereceğine peşinat yaparız dedim orada oturursak günümüz nasıl geçecek bir anlatayım sonra sen anlat dedim.İşten çıktık eve geldik nereye gideceğiz annene sonra akşama kadar oturacağız eve gidip yatacağız sabah kalkıp işe peki pazar günleri tatil nasıl geçecek dedim annenler aşağıdayken biz yukarıda baş başa oturabilecek miyiz hayır.Haklısın dedi şu an gezemiyoruz hiç bir aktivite yok akşam dedim o zaman çıkabilecek miyiz hayır.Onların orası pek çalışan bayan kaldıracak yer de değil bayanlar çalışmıyor bir yengesi çalışıyor oda laf oluyor falan.Dedim tamam maddi konuda rahat oluruz ama mutluluğumuzu psikolojimizi düşün bizim istediğimiz hayat orası değil dedim.Haklısın dedi hem her gün oradan işe nasıl gideceksin (merkeze 40 dk ).Sonra erkek kardeşine ev parası biriktiriyor ailesi kardeşi de çalışıyor.Dedim kardeşinin evlenmeye niyeti yok abin ondan önce gidecek ona hazırlıkları yok.Benim sevgilim ev alacağım dediği zaman babası nasıl alacaksın ev diye çok umursamıyor dikkate almıyor bir de onu söyledim kardeşime ev yapıyorlar da ben nasıl alamayacakmışım dedi.İşe gireyim kesin ev alacağız dedi.Ben yavaş yavaş aklına girerim vallahi çünkü hiç bizim mutlu olabileceğimiz yer değil.Sana sürpriz yapmak istesem hazırlık yapacağım yapamam çünkü akrabaların gelir evde hep tam takım hazır durmam gerekir falan bakalım şimdilik çeldim aklını Allah'ım sen yardım et de benim lafımı dinlesin :)
iste bu yaaa mutlu sonnn :81:
yarın pazar daha kötü tv de bile bir şey olmuyor ben okula salı gidiyorum anca açılıyor pazartesi günü :)
Ay Ceren laf anlatıcam diye canım çıktı neyse ki bu konuşmayı hayırlı atlattık :) Hayır bazen kendimi tutamıyorum sinirle konuşuyorum bu seferde sen annemlerin orada oturma durumumuz olsa benimle evlenmezsin diyor.İyice sinirlerim tepeme çıkıyor.
Buldum canım bütün sözleri 'Kıskananlar haklılar ' 'kız tarafı' ' erkek tarafı ' 'Yüzüğü taktım artık benim ' ' bir de misafirlerr için 'darısı başıma ' :)
kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar![]()
bende böyle düşünüyorum canım hatta benim içinde kolaylık olur işime gelir yani... şimdi onlar izmitten gelicek yaa (sanki çok uzak)
ee akşam yemeginde burda olcaklarmış gün içinde stresten yemek akıllarına gelmezmiş falan filan.... zaten adetleride öyleymiş ilk yemekle karşılanırmış bizdede öyleymişde benim haberim yokmuş şimdi onlar gelcekmiş biz 2 hafta müsade istiycekmişiz onlardan tabi bu sırada anneler iletişim halinde olcakmış.. sözde nişana karar verilcekmiş.. diger ayrıntılar konuşulurmuş...![]()
Hazır adetlerden konu açılmışken düğünde kırmızı kurdale ile durmak gibi bir şey varmış sizde var mı şahsen ben kurdale ile dolaşamam düğünümde kırmızı kırmızı.Sizin düşünceleriniz ?
mercimek çorbası düşündüm ana yemekde karasızım patlıcanlı bişey olsun istiyorum hünkar begendi karnıyarık yada patlıcan bohça olabilir sebzeli pilav yaparız sarma olur börek salata bi kaç çeşitde zeytinyağlı diye düşündüm
yada ana yemegi iki çeşit mi yapsak bilmiyorum ki![]()
evet canım izmitte 2 katlı site içinde bi evimiz var![]()