hoş geldn cnm bnde işteyimmm :)
olablr cnm terk etmem ben bi sorun çıkmazsa olucak gibi duruyo öglen paydosnda konştm annemleee olablrr dediii inşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz siznle paylaşmak istiyorm herşyimi çok sevdim bn siziii teşekkürlerrr:) :118:
Bende her gun ısten yazıyorum kızlarrrr
bilgisayarınla ilgilenebiliyomusun çalışırkeen
Bılgısayar bası cnm ısım muhasebe alanında calısıyorum sabahtan aksama kadar pc basındayım
Bılgısayar bası cnm ısım muhasebe alanında calısıyorum sabahtan aksama kadar pc basındayım
paylaşalım tabi cnm kızlar bu arada evlenme teklifi alanlar varmı ben bi ön prova aldm ama tam olarak bi kaç ay sonra dedi aşkımmm :) :) :) siz aldnızmı aldıysanz nasıl oldu ne hissettiniz bn şimdiden çok heycanlıym :)
bende bu dönemdeyim sanırım biz istiyoruz 2015 e babacığım verirse beni
hoşgeldinn.verir verir hele bir o gunler cabucak gelsın ıkna ederız bız herkeslerı
anlatsanaa nasıl olduu
bnm sevgilm bursada bn istanbldaym buraya gelmş bigün bn yoldaydm bi baktm arkama birsürü güller elinde sonra biyere oturyoduk bna bi kutu verdi içnde kocamn bi tek taş vardı evlenme teklifi etme teklifimi kabul edermisn demşti aşkm bnmmmm böyle ama çok romantktiiii
çoook güzelll darısı hepimizşn başınaa
amin cnm en güzellri sizn olsn ama bnde daha tam teklf almdm bu provaymş aşkm öyle dedi hazrlkmış inşllah cok gzel bi evlnme teklfi alrz heycan ve merakla beklyorum
prova böyleyse :129::116::106::106::106:
Merhaba kızlarr ,
Bu aralar evliliktir,sözdür,nişandır çok araştıryorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm bu şubatta inşallah :)
hoşbuldumm .ya varya bana bi laptopum olduğunu hatırlattnız işe giderken götürüp yemeklerimde hemen giriyorum buraya
olablr cnm terk etmem ben bi sorun çıkmazsa olucak gibi duruyo öglen paydosnda konştm annemleee olablrr dediii inşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz siznle paylaşmak istiyorm herşyimi çok sevdim bn siziii teşekkürlerrr:) :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?