• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kesimlikle katılıyorum :46: mesela biz gömlek aldık ama tamamen tesadüf mavi beyaz çizgili ancak hiçbir zaman beraber bir yere gittiğimizde giymedik, ha giysek de sorun olmaz ama sonuçta her ne kadar renk desen aynı olsa da biri kadın gömleği diğeri erkek farkı belli oluyor:51:

aıle arasında olmayan yuzukler takmak,sevgılı oldugunu ıspatlamak ıcn bırebır seyler gıymek vs bana cok yapmacık gelıyor:20::36:

hayırlı olsun heyecanlısındır nasıl gidiyor hazırlıklar :)

teşekkür ederimm :) açıkcası tam hazırlık yapamıyorum ünv. son sınıfım bir taraftan dersler, bir taraftan tezim ve kpss filan çok yoğunum.şimdilik internet üzerinden yüzük ve kıyafet vs bakabiliyorum ama 1 aya kadar çarşıya pazara inmem lazım sanırım :) ama çok heyecan verici bişey.Şimdiden nişanda ne giysem,gelinliğim nasıl olsa,nereye balayına gitsek bunların araştırmasını yapıyorum boş bulduğum her vakitte :)

teşekkür ederimm :) açıkcası tam hazırlık yapamıyorum ünv. son sınıfım bir taraftan dersler, bir taraftan tezim ve kpss filan çok yoğunum.şimdilik internet üzerinden yüzük ve kıyafet vs bakabiliyorum ama 1 aya kadar çarşıya pazara inmem lazım sanırım :) ama çok heyecan verici bişey.Şimdiden nişanda ne giysem,gelinliğim nasıl olsa,nereye balayına gitsek bunların araştırmasını yapıyorum boş bulduğum her vakitte :)

inşallah hepsinin üstesinden gelirsin :)

Yüzük konusunda ben de aynı düşünüyorum :46::46::46:

SEBEP 1: yüzük takan arkadaşlarımın hepsi ayrıldı:44:( daha çıkmaya baslamadan bu olaya soguk bakıyordum)
SEBEP 2: annenden babandan saklıyorsun elalem görsün diye elaleme ne canım sen kapıda cebe atıyorsun yuzugu anam babam gorecek dıye 3 bucuk atıyorsun onun bı onemı yok bence tak cıkar
SEBEP 3:artık coluk cocugun elıne dusmus ya 15 yasındakı cocuk 2 aylık svgılısıyle yuzuk takıyor yazık

takanlara tabıkı saygım var

aah ah onlar en guzel hayaller.sureklı sevgılıme ben bu yuzugu begendım dıye resım atıyorum:12::9:

Sınav hazırlığı var bende 1 hafta bakamayabilirim konuya kızlar :50: :52:

Bende yarından itibaren 22 kasıma kadar giremeyeceğim yurtta giremiyorum daha sonraki hafta ise sınavlarım var kızlar sakın topiği sessiz bırakmayın dönünce okumaktan gözlerim şişsin istiyorum :52:

bende geldim 2014de inşallah söz-nişan ortak bişey yapmak istiyoruz..

Back