- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
paylaşalım tabi cnm kızlar bu arada evlenme teklifi alanlar varmı ben bi ön prova aldm ama tam olarak bi kaç ay sonra dedi aşkımmm :) :) :) siz aldnızmı aldıysanz nasıl oldu ne hissettiniz bn şimdiden çok heycanlıym :)
bnm sevgilm bursada bn istanbldaym buraya gelmş bigün bn yoldaydm bi baktm arkama birsürü güller elinde sonra biyere oturyoduk bna bi kutu verdi içnde kocamn bi tek taş vardı evlenme teklifi etme teklifimi kabul edermisn demşti aşkm bnmmmm böyle ama çok romantktiiii
Merhaba kızlarr ,
Bu aralar evliliktir,sözdür,nişandır çok araştıryorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm bu şubatta inşallah :)
aynen cnm inşallah kavuşur bir ömür çok mutlu yaşarız :)İnşallah sorun çıkmaz ay ne de güzel oldu söz tarihin en azından birimiz çok daha erken kavuşacağız sevdiğimize :) Hep beraber paylaşacağız mutluluğumuzu :)
Kızlar aynı gömleği giyen çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ön prova nasıl oluyor :) Benim canım sevgilim her fırsatta evlen benimle diyor ama asıl teklif de yine sözden 1-2 hafta önce falan olur heralde dedim 2015te sözümüz olur yazın ama sen ne zaman teklif edersen o hafta sözleniriz :)
vaayyy güzelmiş asıl teklifin çok çok daha güzel olur :)
çok tatlılar bnce bizde giymeyi düşünüyoruzzz :)
çok tatlılar bnce bizde giymeyi düşünüyoruzzz :)
inşallah cnm sizinkiler daha güzel olsun inş
aynı renk aynı desen olabilir ama bence kadın erkek kesimi farklı olmalı bence
kadın erkek kesimi canım spor kesim düz kesim falan mı ?
kadın erkek kesimi canım spor kesim düz kesim falan mı ?
Kızlar aynı gömleği giyen çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ben gömlekte biraz daha klasikçiyimdir, dar vücuda oturan tarzda seviyorum, bol gömlek pek tarzım değil. Bazı kızlar giyiyor sanki erkek gömleği giymiş gibi pek hoşuma gitmiyor açıkçası, o yüzden dedim kadın erkek kesimi diye
yani herkesin fikri farklıdır ben şahsen beğenmiyorum.mağazada çok da görüyorum erkek reyonuna girip aynı kazak,gömlek ,hırka vs alıp çıkıyorlar işlemlerini alırken şöyyle bi bakıyorum hahahh ( ya bıkere kız kesımıyle erkek kesımı farklı ne kadar erkegıde bayan kadar ıddıalı bır markada calıssamda:90: )biz henüz hiç aynı giyinmedik :) ama markalara dıkkat edıyoruz sanırım ya da denk mı gelıyor ne mesela ben lacoste ayakkabı cantaysam o da lacoste ayakkabı gömlek t shirt vs
anladım canım yani gömlek dar kesim olmalı erkek gömlekleri düz kesim oluyor bende dar kesim seviyorum bulamıyorduk önceden ama bugün denk geldim aldım sonra hemencik giydik öyle gezdik hemde ilk defa erkek gömleklerinde xs beden buldum ve süper oldu bol bol oturmamış olsun istemiyordum ve istediğimi buldum :)
Hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?