• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

paylaşalım tabi cnm kızlar bu arada evlenme teklifi alanlar varmı ben bi ön prova aldm ama tam olarak bi kaç ay sonra dedi aşkımmm :) :) :) siz aldnızmı aldıysanz nasıl oldu ne hissettiniz bn şimdiden çok heycanlıym :):42:

ön prova nasıl oluyor :) Benim canım sevgilim her fırsatta evlen benimle diyor ama asıl teklif de yine sözden 1-2 hafta önce falan olur heralde dedim 2015te sözümüz olur yazın ama sen ne zaman teklif edersen o hafta sözleniriz :)

Son düzenleme:
bnm sevgilm bursada bn istanbldaym buraya gelmş bigün bn yoldaydm bi baktm arkama birsürü güller elinde sonra biyere oturyoduk bna bi kutu verdi içnde kocamn bi tek taş vardı evlenme teklifi etme teklifimi kabul edermisn demşti aşkm bnmmmm böyle ama çok romantktiiii :nazar::3::21::17:

vaayyy güzelmiş asıl teklifin çok çok daha güzel olur :)

ön prova nasıl oluyor :) Benim canım sevgilim her fırsatta evlen benimle diyor ama asıl teklif de yine sözden 1-2 hafta önce falan olur heralde dedim 2015te sözümüz olur yazın ama sen ne zaman teklif edersen o hafta sözleniriz :)

inşallah cnm oluyo işte prova fln benmkini tatlı ve güzel işleri işteee :):1::nazar:

kadın erkek kesimi canım spor kesim düz kesim falan mı ?

ben gömlekte biraz daha klasikçiyimdir, dar vücuda oturan tarzda seviyorum, bol gömlek pek tarzım değil. Bazı kızlar giyiyor sanki erkek gömleği giymiş gibi pek hoşuma gitmiyor açıkçası, o yüzden dedim kadın erkek kesimi diye :40:

Kızlar aynı gömleği giyen çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

yani herkesin fikri farklıdır ben şahsen beğenmiyorum.mağazada çok da görüyorum erkek reyonuna girip aynı kazak,gömlek ,hırka vs alıp çıkıyorlar işlemlerini alırken şöyyle bi bakıyorum hahahh ( ya bıkere kız kesımıyle erkek kesımı farklı ne kadar erkegıde bayan kadar ıddıalı bır markada calıssamda:90: ) :19: biz henüz hiç aynı giyinmedik :) ama markalara dıkkat edıyoruz sanırım ya da denk mı gelıyor ne mesela ben lacoste ayakkabı cantaysam o da lacoste ayakkabı gömlek t shirt vs :21:

ben gömlekte biraz daha klasikçiyimdir, dar vücuda oturan tarzda seviyorum, bol gömlek pek tarzım değil. Bazı kızlar giyiyor sanki erkek gömleği giymiş gibi pek hoşuma gitmiyor açıkçası, o yüzden dedim kadın erkek kesimi diye :40:

anladım canım yani gömlek dar kesim olmalı erkek gömlekleri düz kesim oluyor bende dar kesim seviyorum bulamıyorduk önceden ama bugün denk geldim aldım sonra hemencik giydik öyle gezdik hemde ilk defa erkek gömleklerinde xs beden buldum ve süper oldu bol bol oturmamış olsun istemiyordum ve istediğimi buldum :)

yani herkesin fikri farklıdır ben şahsen beğenmiyorum.mağazada çok da görüyorum erkek reyonuna girip aynı kazak,gömlek ,hırka vs alıp çıkıyorlar işlemlerini alırken şöyyle bi bakıyorum hahahh ( ya bıkere kız kesımıyle erkek kesımı farklı ne kadar erkegıde bayan kadar ıddıalı bır markada calıssamda:90: ) :19: biz henüz hiç aynı giyinmedik :) ama markalara dıkkat edıyoruz sanırım ya da denk mı gelıyor ne mesela ben lacoste ayakkabı cantaysam o da lacoste ayakkabı gömlek t shirt vs :21:

Kesinlikle katılıyorum :46: mesela biz gömlek aldık ama tamamen tesadüf mavi beyaz çizgili ancak hiçbir zaman beraber bir yere gittiğimizde giymedik, ha giysek de sorun olmaz ama sonuçta her ne kadar renk desen aynı olsa da biri kadın gömleği diğeri erkek farkı belli oluyor:51:

Son düzenleme:
anladım canım yani gömlek dar kesim olmalı erkek gömlekleri düz kesim oluyor bende dar kesim seviyorum bulamıyorduk önceden ama bugün denk geldim aldım sonra hemencik giydik öyle gezdik hemde ilk defa erkek gömleklerinde xs beden buldum ve süper oldu bol bol oturmamış olsun istemiyordum ve istediğimi buldum :)

Hayırlı olsun :)

Back