• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

olablr cnm terk etmem ben bi sorun çıkmazsa olucak gibi duruyo öglen paydosnda konştm annemleee olablrr dediii inşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz siznle paylaşmak istiyorm herşyimi çok sevdim bn siziii teşekkürlerrr:) :118:

bizdde bizdee. en guzel anlarımızı paylasalım hep burda :D

paylaşalım tabi cnm kızlar bu arada evlenme teklifi alanlar varmı ben bi ön prova aldm ama tam olarak bi kaç ay sonra dedi aşkımmm :) :) :) siz aldnızmı aldıysanz nasıl oldu ne hissettiniz bn şimdiden çok heycanlıym :):42:

:nazar: anlatsanaa nasıl olduu:27:

bnm sevgilm bursada bn istanbldaym buraya gelmş bigün bn yoldaydm bi baktm arkama birsürü güller elinde sonra biyere oturyoduk bna bi kutu verdi içnde kocamn bi tek taş vardı evlenme teklifi etme teklifimi kabul edermisn demşti aşkm bnmmmm böyle ama çok romantktiiii :nazar::3::21::17:

bnm sevgilm bursada bn istanbldaym buraya gelmş bigün bn yoldaydm bi baktm arkama birsürü güller elinde sonra biyere oturyoduk bna bi kutu verdi içnde kocamn bi tek taş vardı evlenme teklifi etme teklifimi kabul edermisn demşti aşkm bnmmmm böyle ama çok romantktiiii :nazar::3::21::17:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
çoook güzelll darısı hepimizşn başınaa

Merhaba kızlarr ,
Bu aralar evliliktir,sözdür,nişandır çok araştıryorum sizin topiğinizi de böylelikle gördüm.Benim de sözüm bu şubatta inşallah :)

olablr cnm terk etmem ben bi sorun çıkmazsa olucak gibi duruyo öglen paydosnda konştm annemleee olablrr dediii inşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz siznle paylaşmak istiyorm herşyimi çok sevdim bn siziii teşekkürlerrr:) :118:

İnşallah sorun çıkmaz ay ne de güzel oldu söz tarihin en azından birimiz çok daha erken kavuşacağız sevdiğimize :) Hep beraber paylaşacağız mutluluğumuzu :)

Back