- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Tahminde bulunmuyorum ben ya olmazsa üzülmeyeyim diyeAma inşallah atanırsak 2014 ekim ya da 2015 ocak şubat gibi söz nişan diyoruz, ayrı nişan da yapmayı düşünmüyorum aile arasında evde yeterli benim için masrafa gerek yok
Bende evde düşünüyorum ama sözden 1 sene sonra niye bilmiyorum ama böyle düşünüyoruz erkek arkadaşımla :) Evde olmazsa küçük bir restaurant yerinde sadece aile ve yakın akrabalar dıdısının dıdısı değil :)
Biz yıllardır birlikteyiz zaten ailelerimizden herkes biliyor, bir tek annelerimizin tanışması kaldı babalarımız arkadaş, çok uzatmayalım diyoruz. İsteme olur 1 hafta sonra nişan yaza da düğünayy çok heyecanlı :18:
bizde yıllardır birlikteyiz de çookk da önümüzde var benim babam bilmiyor onun dışında herkes tanıyor birbirini tabi siz okul iş halletmişsinizdir :) bizde benim okul uzun ondan araları uzun tutacağız mecburen :)
İkimizin de son senesi okul bitmeden yapmak istemedik sözü, Her şey bu yaz belli olacak KPSS denen bir zorunluluktan sonra
anladım ben daha 2.sınıfım erkek arkadaşım bu sene bitiyor beni bekleyecek artık :)
Daha güzel olabilir bu, iş sahibi olur askere gidip gelebilir. Bu sırada sen de okulunu bitirip çeyiz hazırlığı yaparsın
kızlar benm erkek arkadşımn sadece askerligi kaldı o 2014 haziran 22 de (tanışma yıldönmmzde) söz yapmak istiyor ama 2015de askere gidicek bnde 2015 haziran 22de söz yapmak istiyorm bi kaç ay sonra askere gidicek die ama bn çok kararsz kaldm sizde 2014de sözlenrsek çokmu sözlü kalnmş olur 2015in son aylarında gidicek askere allah izin verrse bana akıl verirrsnz çok sevinirm
herkese merhabalar:) tahminen bende 2015 sözlenicem. şimdiden çeyiz, gelinlik, düğün mekanı vs. vs. aramay başladım ben :)
aslında evlenmeye hiç meraklı değiilim ama bu hazırlık aşaması hoşuma gidiyor
erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. 24 yaşındayımsizlere göre yaşlı hissettim kendimi
nişan ve düğün ne zaman olacak canım sözden ne kadar sonra ? mesela biz 2015 temmuz ağustos gibi söz 2016 nın yine aynı zamanları nişan 2017 eylül gibi de düğün planlıyoruz yani birer sene aralıklı olacak
eger 2014 haziranda olursa söz 2015 hazirandada nişan yapmayı düşnüyorz 4 5 ay sonra askere gidicek inşallah kısa dönem yaparsa 2016nın sonlarına dogru dügün olablr diyoruz ama sizce söz 2014 çokmu erkn olur 2015te yaparsak nişan ve dügn askerdn snraya kalıcak
karar verdim o zmn benm aşkımda aileside aslında bnde 2014 haziran istiyoruz ama askere gitmedn önce söz yaparz die düşnüyordum hiç aklıma gelmemişti biraz önce geldi 2014 haziran söz 2015 haziran nişan 2016 dügün yaşasın buldummm zatn tek sorun bnm ailemden bi kaç kişinin ikna olmamasydı ama hazirana kadr ikna edebilrim inşallah çok teşekkürler şuan çok mu oldummm o zman sözüme 7 ay 14 gün kaldııııı :):):)
ben geldim
neleer neleer olmus ben yokken en son 9. sayfada kalmıstım
işe gitmek istemiyorum
hoşgeldin canıımm :)
Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz aramızda 2014 te var başlığı değiştirsek mi ki ya 2014-2015 olsa yoksa hemen terk edecekler bizisöz tarihini de değiştir hadi
ben geldim
neleer neleer olmus ben yokken en son 9. sayfada kalmıstım
işe gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?