• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben çalışırken ne alırsam kar die düşünenlerdenm cnm çünkü söz olduktan snra daha ciddi kapsamlı şeyler olucagı için ben şimdiden begendigimi almaya başladm cnm gecen hafta yemek takımımı tenverelerimi çatal kasık takımım aldım bile begenerk alınca modasınnda geçmicegni düsünüyorum evdede var başka cicilerim ayrıyetten havle kenarları oyalar lifler patikler allahıma şükür herşeyi yapıyorum :nazar: :9:

aynen canım ben çalışmıyorum ama uygun buldum annemler aldı sağolsunlar yemek takımı 6 kişilik ama çok kapsamlı olduğundan fincanı ve çay bardağı ayrı tabaklar bir sürü derken 12 kişilik kullanılabilecek gibi :) çatal kaşık 12 kişilik teflon tencere takımı misafir bardak takımı 6 kişilik ama bardak çeşitleri çok oda 12 kişilik kullanılabilir vitrin takımı dendiği için parçası çok fazla sonra çaydanlık var bir de ütü :) el emeği eşyaları saymıyorum havlular nevresimler danteller zaten klasiktir bebeklikten başlarlar yapmaya :)

Son düzenleme:
ayrıca bu topiği geyik sohbeti bölümüne açsaydınız ya kızlarrr :32::32::32:

19 yaşında 6 yıllık mı :53::53: ne zaman başladınız görüşmeye :9::nazar::nazar:

hadi bakalım inşallah canım çokta uzatmamak lazım tabi :nazar::1: bende sevdiceğimin okulunun bitmesini ve bazı iş durumlarını bekliyorum :103::103:

liseye geçtiğimde ben 14 yaşımdayken başladık temmuzda 6.senemize girdik :):nazar: el mecbur bekliyoruz neyseki az kaldı evlendiğimizde de 10.senemizde evleneceğiz huhhu :)

liseye geçtiğimde ben 14 yaşımdayken başladık temmuzda 6.senemize girdik :):nazar: el mecbur bekliyoruz neyseki az kaldı evlendiğimizde de 10.senemizde evleneceğiz huhhu :)

ohh maşallah baya çocukken başlamış yanii :1::1::nazar: aynı yaştamısınız :44:

hepimiizin darısı başına :16::16:

aynen canım ben çalışmıyorum ama uygun buldum annemler aldı sağolsunlar yemek takımı 6 kişilik ama çok kapsamlı olduğundan fincanı ve çay bardağı ayrı tabaklar bir sürü derken 12 kişilik kullanılabilecek gibi :) çatal kaşık 12 kişilik teflon tencere takımı misafir bardak takımı 6 kişilik ama bardak çeşitleri çok oda 12 kişilik kullanılabilir vitrin takımı dendiği için parçası çok fazla sonra çaydanlık var bir de ütü :) el emeği eşyaları saymıyorum havlular nevresimler danteller zaten klasiktir bebeklikten başlarlar yapmaya :)

ne güzel cnm hangi markaları tercih ediyosunz cnm ben ilk karaca düşünüyodum ama snra bir çok olmsuz yorum okuyunca korkmazdan aldım inşallah güle güle çok güzel ve mutlu günlerde kullanırız amiiin :)

ne güzel cnm hangi markaları tercih ediyosunz cnm ben ilk karaca düşünüyodum ama snra bir çok olmsuz yorum okuyunca korkmazdan aldım inşallah güle güle çok güzel ve mutlu günlerde kullanırız amiiin :)

canım yemek takımı kütahya.çatal bıçak sağlam.teflon netlon marka.bardak setini çaydanlık ve ütüyü hatırlamıyorum .Araplardan aldık biz hepsini 500 :)

herkese merhabalar:) tahminen bende 2015 sözlenicem. şimdiden çeyiz, gelinlik, düğün mekanı vs. vs. aramay başladım ben :)
aslında evlenmeye hiç meraklı değiilim ama bu hazırlık aşaması hoşuma gidiyor:40:
erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. 24 yaşındayım:37: sizlere göre yaşlı hissettim kendimi

Kızlaarr !!!
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye söz verdiğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
sözünün bir kısmını değiştiriyorum kdrsll arkadaşımız söz davetiyesi gibi düşündüğünden sonra bakınca bende hak verdim :) Ve '
söz verdiğimiz ' kısmını 'evet dediğimiz ' diye değiştiriyorum.

Veee şöyle oluyor '' Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye ''EVET'' dediğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :) ''

herkese merhabalar:) tahminen bende 2015 sözlenicem. şimdiden çeyiz, gelinlik, düğün mekanı vs. vs. aramay başladım ben :)
aslında evlenmeye hiç meraklı değiilim ama bu hazırlık aşaması hoşuma gidiyor:40:
erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. 24 yaşındayım:37: sizlere göre yaşlı hissettim kendimi

Aramıza hoş geldin :) Evet seneler de olsa evlenmeye insan arayış içine giriyor şu şöyle olsun burada olsun diye tatlı hazırlık bunlar :)
Maşallah seninde uzunmuş ilişkin Allah sonsuz etsin nazar değmesin :nazar: yok canım ne yaşlısı :)

seninde tahmini tarihlerini alalım :)

Tahminde bulunmuyorum ben ya olmazsa üzülmeyeyim diye :34: Ama inşallah atanırsak 2014 ekim ya da 2015 ocak şubat gibi söz nişan diyoruz, ayrı nişan da yapmayı düşünmüyorum aile arasında evde yeterli benim için masrafa gerek yok :51:

hosgeldın cnm aramıza :)

Sen de hoş geldin :21:

Back