Canım yapıldı şükür, 360 tutmuş.
Halı örtüsü çok istiyorum bütün halılarım açık renk mutfak dahil, oturma odası ve çocuk odasına olsa yeter. Oğlum kırmızı parmak boyayı boca etti halısına geçen gün
halılarım bir ay önce yıkandı da kirlendi bile. Ben ne kadar titizsem çocuklar kocam tam tersi , büyük oğluma hayret ediyorum bildiğin pasaklı, bir buçuk yaşından beri kendi yiyor çorba hariç, öncesinde sonrasında el ağız yıkama peçete kullanma afedersin burun silme hep gösterdim anlattım, hayır benden görüp yapsa tamam diyicem o da yok , peçete kullanmıyor elini masaya siler üstüne siler burnunu çeker durur, gına geldi söylemekten. .
Oturma odası koltuklarım lekeler gözükmüyor hiç birşey çıkarmıyor artık, kırılsada atsam diyorum kırılmıyorda :) koltuk örtüsü al dedim dedim dinlemedi bu sene sonunda aldı sırf lekeler görünmesin diye kullanıyorum kirlenmesi diye değil :)
Ben geniş odada oturmaya alışığım bu takıntım yüzünden geçmiyor eşim, burnumuzdan getirirsin diyor çünkü halı koltuk hep krem rengi :) bende eşyayı kullanmak için aldım süs için değil mantığındayım.
Hatta eşim kabul etse oturma odasını iptal edip ya küçüğe oda yapıcam ya da oyun odası, oyun odası çok istiyorum böyle imkan olsa kaydirak, top havuzu trambolin falan :))
Ay ne sordun ne anlattım :)) gittigidiyorda uygun halıörtüsü başka yerde pek yok, aslında Lastikli çarşaf mantığında kumaş alıp dikebiliriz.